Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Patio Andaluz - Quito

Patio Andaluz is zonder twijfel het meest sfeervolle, en het beste middenklasse hotel in het koloniale centrum van Quito. Het hotel heeft een heerlijke ruime (met glas overdekte) patio met daaromheen bogengallerijen. De kamers zijn sober maar stijlvol en de keuken uitstekend. Voor degenen die maar kort in Quito verblijven en toch graag het prachtige koloniale centrum willen verkennen, is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis.

Hotel Patio Andaluz is door 88 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,58 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Gezellige zitjes (foto: Arno Luft)

Hotel Patio Andaluz - Quito


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prima locatie en kamer. personeel ook heel vriendelijk. Het resaurant vonden we niet echt gezellig/sfeervol dus daar hebben we niet gegete. Ontbijt was prima.
Beoordeling : 5
Fantastische authentieke plek, mooi, sfeervol. Goede ligging.
Beoordeling : 5
Mooi hotel, met goede faciliteiten; locatie geweldig in de binnenstad. Zeer behulpzaam personeel, die onze vragen adequaat beantwoordden.
Beoordeling : 4
Wij vonden het hotel perfect gelegen en mooie sfeer, alleen houden we niet van kamers zonder buitenraam wat open kan. De 2e nacht kregen we een upgrade naar de beste kamer die ze hadden volgens mij, helemaal bovenin met 2 volledige glaswanden en prachtig uitzicht op de stad, meer dan 180graden view en een raam wat open kon. Dit was top! We moesten telkens heel vroeg wegrijden, maar de ontbijtpakketjes waren top!
Beoordeling : 5
Keurig en goed verzorgd.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds