Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Orly - Santiago

Een heerlijk, kleinschalig en persoonlijk hotel in de gezellige wijk Providencia. De kamers zijn allemaal gezellig ingericht en worden piekfijn onderhouden. Het personeel is echt bezig om het de gasten naar de zin te maken wat in de grote hotels van het centrum van Santiago niet altijd een vanzelfsprekendheid is. Een andere attractie van deze B&B is de heerlijke groene patio; wat ons betreft de beste plek voor een ontbijt in Santiago. Van harte aanbevolen.

Hotel Orly is door 44 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,32 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Ontbijten in de patio (foto: Arno Luft)

Hotel Orly - Santiago


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Typisch stadshotel in een rustige straat. Nette kamers, goed bed, kleine badkamer, lekker ontbijt. Meer heeft een mens niet nodig voor een overnachting voorafgaand aan de terugvlucht.
Beoordeling : 4
prima, mooie ligging, ligt wel aan een erg drukke weg
Beoordeling : 5
Heel leuk en kwalitatief goed hotel in hele leuke wijk in santiago. Vele heel goede restaurants in de directe omgeving.
Beoordeling : 5
Zeer vriendelijk onthaal, de mensen aan de incheckbalie hebben ons zeer goed geinformeerd waar we op zondag 24 dec nog konden eten. Zeer aangename zithoek met koffie, thee, koekjes en fruit de hele dag. Zeer goede raad ivm het bonnetje dat ik op de luchthaven niet gekregen had. Als we terug in Santiago komen, 100% zeker opnieuw hotel Orly!
Beoordeling : 4
Goed ontbijt, goede locatie
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds