Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Parador Resort & Spa - Manuel Antonio

Het Parador hotel in Manuel Antonio is een boutique resort op een mooie locatie, maar erg grootschalig. Het ligt op de fraai beboste Punta Quepos een aantal kilometers van het Manuel Antonio N.P. Het hotel beschikt over uiteenlopende kamertypen die variëren van goed tot fabelachtig. Ondanks z'n status heeft het Parador door z'n architectuur toch een intieme sfeer weten te behouden. Voor degenen die een aantal dagen onbezorgd willen genieten van strand en comfort op een prachtige locatie is het hotel Parador dé locatie.

Parador Resort & Spa is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,33 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Hotel Parador entree

Parador Resort & Spa - Manuel Antonio


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Voor ons uitstekend. Maar ik had medelijden met een ander (engels) paar, dat hun reis afsloot met 9 (!) dagen El parador. Er is geen direkte strandtoegang. Ons kon het niets schelen: wij waren voortdurend op pad.
Beoordeling : 4
prima eten, mensen heel aardig maar erg onhandig. De weg naar het hotel was afgesloten waardoor we niet bij het hotel konden komen. We hebbben de heenweg uren in een restaurantje gewacht tot de weg weer open was. Deze ging echter in nog geen uren open. Hoop gedoe, ook de terugweg was daardoor heel vervelend. Auto de avond voor vertrek al aan de hoofdweg moeten zetten en vervolgens de ochtend erna weer heel lang wachten op een lift + bagagejongens om ons bij de auto te krijgen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds