Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Das Cataratas - Foz do Iguaçu

Das Cataratas betekent; 'van de watervallen' en de ligging nabij de watervallen is dan ook precies wat Hotel Das Cataratas bijzonder maakt. Het is de enige accommodatie op loopafstand van de Iguaçu watervallen en gasten hebben dan ook het voorrecht dat als alle dagjesmensen naar huis zijn; zij in alle rust kunnen genieten van het natuurspektakel van de Iguaçu watervallen. Daarbij is het een zeer goed hotel met comfortabele kamers en suites, sfeervolle openbare ruimten, een prachtig zwembad en goede restaurants.

Hotel Das Cataratas is door 16 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,63 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Een prachtige pool area (foto: Arno Luft)

Hotel Das Cataratas - Foz do Iguaçu


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
uitstekende service , perfecte ligging en het voordeel het park en de stepway te kunnen gebruiken voordat de massa aankomt , niet onbelangrijk voor fotografie
Beoordeling : 5
Top hotel!!
Beoordeling : 5
Caratas Hotel bij Foz is zeer hoog niveau en top ligging! Wederom een aanrader.
Beoordeling : 5
alleen de dames van de receptie niet aardig/behulpzaam gevoel van jullie zijn een van de duizenden. Restaurant prima en zeer voorkomende bediening
Beoordeling : 5
Groot hotel. Heel luxe. Prettige sfeer. Frontdesk onpersoonlijk. Fantastisch om naar de watervallen te kunnen wandelen in alle rust, als de toeristenstroom weg is! Vriendelijke bediening in rest. Heerlijke veranda-bar om van sunset te genieten.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds