Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Costa Verde - Manuel Antonio

Het beste hotel dichtbij de ingang van het Manuel Antonio Nationaal Park. Het hotel bestaat uit diverse gebouwen op een groot 'groen' terrein dat grenst aan het Nationale Park. Bij het hotel horen drie goede restaurants. Vanaf het hotel heeft u een schitterend uitzicht op de kustlijn en het Nationale Park. Een andere attractie zijn de doodshoofdaapjes die vaak 's middags het terrein op komen. Het hotel voert dan ook als slogan: Still more monkeys than people!

Hotel Costa Verde is door 9 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,67 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Uitzicht vanuit het restaurant (foto: Arno Luft)

Hotel Costa Verde - Manuel Antonio


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Aangename chalets, met buitendouche, geen overbodige luxe met die temperaturen. Het nabijgelegen restaurant was ook aan te bevelen.
Beoordeling : 5
geweldige locatie om hier te eindigen, 4 nachten is hier zeker geen probleem
Beoordeling : 5
Wat een leuk hotel met prachtig uitzicht! Het was heerlijk om hier 3 dagen te zijn. De restaurants van het hotel aan de andere kant van de weg zijn ook uitstekend en je wordt er met een shuttle gebracht. Het grote zwembad is geweldig, vooral met de ligbedden op het helikopterdek. Het uitzicht dat je dan hebt met een cocktail in je hand! Het is misschien goed om volgende reizigers te waarschuwen voor de mensen die al ver van het Park Manuel Antonio proberen je op hun parkeerplaatsen te krijgen. Het natuurpark was erg druk en accepteert behalve cash geld alleen Visa creditcards. De stranden waren prachtig!
Beoordeling : 5
Kamer lag op een goede locatie met een prachtig uitzicht. Ze hadden duidelijk rekening gehouden met de beperkingen van Edith.
Beoordeling : 4
goed eten, mooi gelegen kamer en mooi uitzicht. gezellige aapjes op je dak. schoon, goede badkamer. te lopen naar Manuel Antonio. wel zwaar teruglopen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds