Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Antumalal - Pucón

Dit prachtige en bijzondere, kleinschalige hotel ligt even buiten Pucón aan de oevers van het Lago Villarrica. Het hotel is in 1950 gebouwd in de Bauhaus-stijl waarbij is getracht om maximaal comfort te combineren met een optimale beleving van de prachtige natuur. Alle kamers zijn voorzien van een complete glazen wand die uitzicht biedt op het prachtige panorama van het Lago Villarrica met z’n beboste oevers. Daarbij is het hotel gelegen op een uitgestrekt terrein met parkachtige vegetatie. In de tuin ligt ook een fraai zwembad. Antumalal is door z’n stijl en ligging een uniek hotel dat zich nergens mee laat vergelijken. Een absolute aanrader.

Hotel Antumalal is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Standaard kamer (foto: Arno Luft)

Hotel Antumalal - Pucón


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Mooi uitzicht. Mooie spa. 2m. brede open haarden.
Beoordeling : 5
Goede keuken, prima hotel. Het weer in Puchon was zo slecht dat we de hele vulkaan niet hebben gezien, nog geen glimp. De ligging en het hotel zelf hebben ons niet het gevoel gegeven iets te hebben gemist. Zou zo terug willen.
Beoordeling : 4
Prachtige ligging, apart gebouwd. vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk verblijf gehad. het eten en de wijn en restaurant bediening Super. Hier hebben we in alle opzichten volop genoten. Minpunt: de open haard op de hotelkamer, dit ruikt niet lekker en alles inclusief jezelf gaat er naar stinken. wasservice ook snel, helaas iets kwijtgeraakt dat ze later naar tevredenheid opgepakt hebben.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds