Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Sol y Mar - Puerto Ayora

Een van de betere middenklasse opties in Puerto Ayora. Het hotel is zeer centraal gelegen langs Avenida Charles Darwin en direct aan de kust. Er zijn 17 identieke nette kamers die alle uitzicht bieden op zee. Tussen de kamers en de zee ligt een uitgebreid terras met daarop een zwembad, een jacuzzi en een openlucht bar. Ook het restaurant van het hotel ligt direct aan zee.

Hotel Sol y Mar is door 9 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,11 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Het zwembad en de kamers (foto: Arno Luft)

Hotel Sol y Mar - Puerto Ayora


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
geen ocean view room zoals beloofd, na opmerking room switch.
Beoordeling : 4
Modern hotel met een heel mooi uitzicht en centraal gelegen. Ruime en schone kamer en badkamer. Personeel bij de receptie was niet altijd even servicegericht en vriendelijk. Overige personeel overigens wel. De prijs is hoog ten opzichte van de kwaliteit in vergelijking met het vaste land van Ecuador.
Beoordeling : 5
Prima hotel, aardige mensen. Op dat 3 zat ik rustig te lezen op het mooie terras toen een medewerkster mij aansprak met de vraag of ik hen zou willen helpen. Het hotel was overboekt voor 1 nacht en als wij zouden willen verhuizen voor twee nachten naar de Red mangrove hotel dan zouden zij daar zeer meegeholpen zijn. Wij kregen ook nog een diner van het hotel aangeboden. Ik heb daarin ingestemd, niet zo'n probleem en zij hebben mij alle hulp gegeven om over te huizen en ook hebben zij geregeld dat wij op de laatste dag op tijd werden opgehaald vanuit dit hotel. Prima geregeld en voor ons verder geen probleem.
Beoordeling : 4
Goed gelegen, schoon onpersoonlijk hoteletje. Receptie sprak goed Engels. Het warme water deed het een dag niet. De rekening van de was, die kwam toen we het hotel verlieten om uiteten te gaan, was 10 pond bijna 50% (30 dollar) te zwaar. Als wassende moeder wist ik dat het niet klopte. Na wat heen en weer gepraat, heb ik toen voorgesteld om alles te wegen, dat hadden zij natuurlijk moeten voorstellen. Tja, bijna 50% teveel gewicht in rekening gebracht. Genante situatie natuurlijk.
Beoordeling : 4
Diner in het hotel was waardeloos. Dat waren tussengerechten ipv diners. In mijn geval ook nog eens koud geserveert. Heb het dan ook geweigert en uitgelegd. Kon een ander diner kiezen zonder extra kosten. Ontbijt was prima. Personeel ietwat afstandelijk.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds