Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel San Francisco de Quito - Quito

Een kleinschalig, centraal gelegen hotel in het oude centrum van Quito. De verschillende verdiepingen, doorgangen, trappen en terrasjes geven de accommodatie een knusse sfeer. Een échte uitblinker is het dakterras, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de stad.

Hotel San Francisco de Quito is door 49 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,65 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Hotel San Francisco, suite (foto: Anna)

Hotel San Francisco de Quito - Quito


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
Ligging prima, ,mooie lobby, vriendelijk personeel. Helaas was er tot twee keer toe geen warm water.
Beoordeling : 4
Gemeenschappelijke ruimten heel mooi. Kamers geen daglicht, dus nogal benauwd. Ontbijt was wat chaotisch vanwege een grote groep voor ons.
Beoordeling : 2
Ondanks alle enthousiaste verhalen vonden wij het een matig en beetje viezig hotel. Op één medewerker na ook geen erg aardige crew. Heel positief is de locatie: ideaal.
Beoordeling : 4
Mooi oud hotel op een hele mooie centrale plaats. Onbijt was wel wat karig.
Beoordeling : 3
Hotel San Francisco is wat mij betreft geen aanrader. De deur sloot niet goed, ontbijt moesten we om vragen en dineren was niet mogelijk. Ik had liever bij de luchthaven geslapen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds