Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Porto Bay Rio Internacional - Rio de Janeiro, Copacabana

Onze favoriete viersterren optie langs de Copacabana. Het hele hotel heeft in 2016 een makeover gehad en alles ziet er echt heel netjes uit. Het hotel heeft 20 verdiepingen en bovenop een poolterras met een prachtig uitzicht over het hele strand. De kamers hebben allemaal seaview, sommige zijdelings, andere via 'vloer tot plafond' ramen. De junior suites hebben een balkon met uitzicht op zee. Naast de pool op het dak is er een gym met fabelachtig uitzicht (al moet je natuurlijk gewoon langs de Copacabana zelf gaan rennen). Ook het restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd ligt aan de voorkant van het hotel en biedt een mooi uitzicht over het strand en de baai. De bar is in de lobby.

Hotel Porto Bay Rio Internacional is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Hotel Porto Bay Rio Internacional (foto: Arno Luft)

Hotel Porto Bay Rio Internacional - Rio de Janeiro, Copacabana


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Goed hotel Goed ontbijt Goede ligging Dakterras met zwembad is uniek! Gereserveerd gedeelte strand is erg prettig en geeft veilig gevoel aan kinderen.
Beoordeling : 5
Fantastisch hotel , we gingen om 5 uur naar vliegveld en mochten tot 3 uur nog van de kamer gebruik maken.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds