Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Belmond Hotel Monasterio - Cusco

Belmond Hotel Monasterio is zonder twijfel Cusco's meest aansprekende en beste hotel. Het hotel is gevestigd in een monumentaal klooster aan het Las Nazarenas pleintje op slechts enkele minuten lopen van het Plaza de Armas. Historie, charme en luxe gaan hand in hand in dit hotel wat in 2007 door Conde Nast magazine werd uitgeroepen tot beste hotel van Zuid-Amerika. Om gasten comfort te bieden op de grote hoogte van Cusco, wordt de lucht in een groot aantal kamers verrijkt met zuurstof. Kortom, Monasterio is het perfecte hotel voor degenen die op comfortabele wijze Cusco en omgeving willen verkennen.

Belmond Hotel Monasterio is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Binnenplein (foto: Minke Steintjes)

Belmond Hotel Monasterio - Cusco


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
TWAS ALLEEN NIET ONZE STIJL VAN INRICHTING DE REST WAS PERFEKT
Beoordeling : 2
Erg mooi hotel, maar erg kleine kamers voor zoveel geld. Bovendien vonden we de sfeer best kil en 'eng' (je moet maar houden van kloostermuziek de hele tijd om je heen). Het eten in het restaurant was erg duur en niet smakkelijk. Al met al was dit de grootste tegenvaller van de vakantie, met name omdat je geen value voor money krijgt. Zou het niet overdoen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds