Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Los Robles - Managua

Hotel Los Robles is een sfeervol hotel, ingericht in koloniale stijl. De kamers zijn vrij klein, maar de sfeer en de stijl zijn heel prettig. Na binnenkomst stapt u in de lounge met ontbijtruimte en patio. In de tweede patio is een buitenzwembad. Het hotel is gelegen in de wijk Los Robles. In de directe omgeving zijn verschillende bars en restaurants te vinden. Het hotel beschikt over 13 kamers.

Hotel Los Robles is door 5 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,80 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamer (foto: Simone van Lieshout)

Hotel Los Robles - Managua


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Zeer charmant hotel. De eerste nacht geen double room gekregen, de tweede nacht wel. Er stonden geen flesjes water op de kamer terwijl het kraanwater erg gechloreerd was. Het diner op de laatste dag was erg zout. Die was niet wat je ervan mocht verwachten. Wel heel prijzig.
Beoordeling : 4
Een prima hotel om na aankomst te overnachten ,het ligt niet echt heel dichtbij het vliegveld ,ook niet in het centrum van de stad, maar dat was geen probleem . Gezien de waarschuwingen m.b.t de (on)veiligheid van Managua , het hotel had ook een gesloten hek en eigen security in dienst, zijn we het hotel niet uitgeweest en hebben we in het hotel wat gedronken .Je kunt er trouwens ook prima eten . Het is een klein hotel ( qua aantal kamers )met een mooie binnentuin , heel vriendelijk en behulpzaam personeel en nette kamers , met TV , kluisje en douche/bad /met warm en koud water ,toilet ,en een aparte wastafel in de kamer , voorzien van fohn , zeepjes , shampoo etc Ook staan er 2 gratis flesjes water klaar om te gebruiken . Erg handig aangezien er geen supermarkt of iets om de hoek ligt . Het verkeer in Managua is redelijk druk en chaotisch en er lopen veel , m.n. jonge, kinderen over de straat om iets te verkopen ; levensgevaarlijk hoe ze ertussen door gaan !
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds