Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel El Convento - León

Als u Hotel El Convento binnenstapt, stapt u eigenlijk een oud klooster binnen. Veel meubilair in de gemeenschappelijke ruimtes en in sommige kamers komt uit het oude klooster dat dit hotel voorheen was. Nog steeds onderscheidt het hotel zich door de sublieme koloniale stijl. El Convento telt 32 kamers en is bijzonder sfeervol met een grote binnentuin en een verfrissend zwembad, gelegen in het hart van León. De kathedraal bevindt zich op 5 minuten loopafstand. In het bijbehorende restaurant, El Victoriano, worden o.a. heerlijke vis-, vlees- en pastagerechten geserveerd.

Hotel El Convento is door 16 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,69 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Entree van Hotel El Convento (foto: Quinten Jiskoot)

Hotel El Convento - León


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Pracht adres(fraaie kamers in oud klooster, omgeven door prachtige binnentuin)
Beoordeling : 5
heel mooi sfeervol hotel. Prachtig ingericht klooster.
Beoordeling : 4
wij troffen het niet: onze kamer (23 geloof ik) grensde aan de fitness-ruimte. De wanden zijn zeer gehorig en het klapperen van de home-trainer, het ratelen van de loopband was onaangenaam. Nog onaangenamer was het personeel. Als het werk er 's avonds op zit, gaan ze uitgerekend bij kamer 23 nog lang kletsen, afscheid nemen, motorfietsen starten en elkaar luidkeels groeten.
Beoordeling : 5
• Na een lange reisdag vonden we na lang zoeken dit prachtige onderkomen midden in de stad • Heerlijke kamer, van alle gemakken voorzien • Privé parkeerplaats, en verfrissend zwembad • Zalig ontbijt, en super vriendelijk personeel.
Beoordeling : 5
Ook weer een fantastisch WAUW effect. Alles schoon, mooi hotel met prachtige tuin, goede locatie
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds