Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Con Corazón - Granada

Inderdaad, een hotel met een hart. In 2008 heeft dit non-profit hotel haar deuren geopend. De winst van het hotel gaat naar diverse onderwijsprojecten in de omgeving. Naast het goede doel dat wordt gesteund door in dit hotel te verblijven, probeert het hotel zo duurzaam mogelijk te zijn. De kamers zijn netjes ingericht en beschikken naast de badkamer over een tv, een kluisje en airconditioning. Het hotel beschikt over twee patios. De eerste patio is ingericht als terras, op de tweede patio is zwembad gevestigd. Het hotel ligt op 3 blokken afstand van het Plaza Central.

Hotel Con Corazón is door 24 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,71 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Slaapkamer (foto: Simone van Lieshout)

Hotel Con Corazón - Granada


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Leukste personeel van alle bezochte hotels, echt fantastisch (bij receptie, bar, restaurant). Ook op een informatieve maar niet opdringerige manier duidelijk maken wag de sociale missie is. Paar minuten lopen van centrum. We hebben hier een leuke "cook like a nica" workshop gedaan, koken bij mensen thuis.
Beoordeling : 4
Gastvrij, kamers redelijk.
Beoordeling : 5
Erg vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt.
Beoordeling : 5
• Wat een geweldige lodge! • Het personeel is erg vriendelijk, de kamer is zeer smaakvol ingericht. • Veel te horen gekregen over wat er gebeurt met de opbrengsten van het hotel. • Prachtige rondwandeling gedaan middels de digitale rondleiding. • De maaltijden waren super, en het zwembad lekker verkoelend. • Prima plek om in contact te komen met andere reizigers.
Beoordeling : 5
Wat een lieve mensen en wat goed wat ze betekenen voor de lokale bevolking. Heerlijk flesje wijn gekregen en verzorging, netheid en ligging was top. Mooi en schoon hotel.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds