Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Cerro Lodge & Gardens - Tárcoles

De Cerro Lodge ligt op het platteland in de omgeving van de rivier de Tarcoles. Het is een netjes onderhouden lodge met gewoon nette kamers op een prachtig beboste helling en met fraai uitzicht op het laagland richting de kust. Het restaurant is rancho style (openlucht) en voor het diner wordt een standaard menu gereserveerd.

De lodge is zeer populair bij vogelaars omdat deze op de dagelijkse trekroute ligt van rode ara's die overnachten in het kustgebied en overdag naar het Carara N.P. vliegen waar hun voedselbomen staan. Een andere attractie voor vogelaars is een uitkijktoren op een heuvel op ongeveer 10 minuten lopen van de lodge. Een heerlijke plek om 's ochtends in alle vroegte of tegen de avondschemer naartoe te gaan.

Hotel Cerro Lodge & Gardens is door 6 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,17 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Het rancho style restaurant van de Cerro Lodge (foto: Arno Luft)

Hotel Cerro Lodge & Gardens - Tárcoles


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prima plek om te overnachten. Veel mooie ara's gezien bij het restaurant en bij het uitzichtpunt daar dichtbij.
Beoordeling : 5
Kleinere kamer dan vorige keer. Maar prima.
Beoordeling : 4
Waarschijnlijk de beste plek. Prima kamer met ruime badkamer. We hebben hier alleen ontbeten, wat ok was, maar niet bijzonder. Vogels en apen bij voederplank. Rode ara's. Hier hebben we een boototcht over de mangrove gemaakt. Prive tocht. Dit was de beste boottocht die we hebben gemaakt. Krokodillen, boa, pygmee-ijsvogel, boat-billed heron, roze lepelaar en vele andere vogels gezien. Zonnig weer. 's middags in Carara NP gewandeld. Er was helaas geen gids beschikbaar, maar als aan het eind van de wndeling een meireneter zich goed laat zien (1 meter) dan is dat ook geen probleem. ik zou hier zo terug kunnen gaan.
Beoordeling : 5
Aangenaam verrast door dit kleinschalige hotel. Hele mooie kamer met badkamer buiten. Personeel super vriendelijk en authentiek en eten was heerlijk. Een aanrader!
Beoordeling : 4
Prachtig gelegen. Een aanrader.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds