Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Cabo de Hornos - Punta Arenas

Het Cabo de Hornos (Kaap Hoorn) hotel in Punta Arenas is een vaste waarde in de stad. Het hotel is zeer centraal gelegen aan het Plaza de Armas en beschikt over alle faciliteiten die gebruikelijk zijn voor een viersterren hotel. Degelijk, netjes, compleet. Er zijn accommodaties met meer eigen karakter en sfeer, maar gezien de centrale ligging en uitgebreide faciliteiten is Cabo de Hornos toch zeker een goede optie voor reizigers die een comfortabel hotel willen.

Hotel Cabo de Hornos is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Receptie (foto: Arno Luft)

Hotel Cabo de Hornos - Punta Arenas


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Net hotel, maar cf verwachting jammer zo massaal en blij met een stukje compensatie daarvoor. Wel netjes maar zakelijk, voor een espresso bij het ontbijt moest je apart afrekenen als flut detail. Prachtige service van Antarctica organisatie dat ze onze achtergebleven bagage naar het vliegveld brachten.
Beoordeling : 5
Hier lieten ze zien dat inchecken van een grote groep ook goed kan gaan. Met alle werkplekken gevuld en teamwork onderling hadden ze binnen no-time iedereen ingechecked.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds