Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Albatros - Ushuaia

Het Albatros hotel heeft van alle hotels in Ushuaia vermoedelijk de allerbeste locatie in de stad. Het hotel ligt recht tegenover de pier vandaar alle cruises naar Antarctica vertrekken. Het is een uitstekend hotel met een gezellige bar, restaurant en meerdere loungeplekken. Kamers zijn netjes maar hebben wellicht een beetje een gedateerd interieur. Omdat het Albatros hotel veel door en voor cruisepassagiers wordt gebruikt heeft het hotel flink wat zitruimte voor cruisepassagiers die nog niet op hun kamer kunnen of die zijn uitgecheckt en wachten op het vertrek van hun cruise.

Hotel Albatros is door 12 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,17 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Uitzicht van de ontbijtzaal op de pier (foto: Arno Luft)

Hotel Albatros - Ushuaia


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Allemaal heel netjes en natuurlijk gelegen op een superlocatie op loopafstand van de pier en midden in het centrum. De sfeer vond ik een beetje afstandelijk maar dat is een persoonlijke beleving. In concrete zin niets op aan te merken
Beoordeling : 4
Net hotel, goede keuken, vriendelijk personeel.
Beoordeling : 5
Perfect, prima gelegen.
Beoordeling : 3
Kamers waren prima Helaas ging niet alles goed Ik had een kamer voor twee nachten. Ze hebben mij bij de receptie verzekerd dat ik daar twee nachten kon blijven helaas was dat uiteindelijk niet het geval.
Beoordeling : 4
Prima kamer en plek. Goede attente service van receptie. Bar en ontbijt bediening zeer matig. Goed ontbijt. We wisten niet dat op oudjaar nergens meer gegeten kon worden! Hotel diner volgeboekt evenals alle andere restaurants met diner. Rest van eetgelegenheden was dicht. Had hotel ons bij aankomst wel voor kunnen waarschuwen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds