Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hosteria Lago Grey - Torres del Paine

Hosteria Grey is één van de betere hotels van het Torres del Paine park. De hosteria ligt aan het Lago Grey en vanuit de eetzaal heeft u uitzicht op het Lago Grey met de erachter gelegen gletsjers. De kamers zijn ok, maar de echte kracht van deze Hosteria is z'n ligging en niet z'n luxe. Vanuit de Hosteria kunnen boottochten over het Lago Grey naar de gletsjer gemaakt worden en ook zijn er goede wandelmogelijkheden vanuit de Hosteria.

Hosteria Lago Grey is door 17 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,29 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Hosteria Lago Grey, kamer

Hosteria Lago Grey - Torres del Paine


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prachtig uitzicht, zowel bij de bar als van onze hotelkamer. Lekker eten en lekkere cocktails in de bar.
Beoordeling : 4
Zeer comfortabel hotel, wel groot, heerlijke bedden Zeer vriendelijke bekwame mensen aan de excursiebalie. Prachtig zitten in de bar aan de hoge ramen, prachtig uitzicht in de kamer. Heerlijke kamer. Eten niet bijzonder. Check in verliep wat chaotisch : 1 kamer was niet klaar, pas om 14u. Goed, dat is normale inchecktijd dus zijn we eerst iets gaan eten in de bar. Om 15u was er nog geen kamer klaar tot we echt gereclameerd hebben. Ze gingen kijken, kwamen niet terug, dan hebben we ons echt een beetje kwaad gemaakt en dan was er plots een kamer.
Beoordeling : 5
Alles is goed aan deze plek!
Beoordeling : 5
Na een wat vervelende reis, een geweldige verrassing: prachtige kamer met uitzicht op de gletscher vanuit een kamerbreed raam! Biedt veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen, in eigen tempo en zonder gidsen vanuit het hotel lopend langs het gletsjer meer en nog een tocht over een schiereilandje (staat nergens aan gegeven maar wel mogelijk). Ook hier weer behulpzame en gastvrije ontvangst. Tip: hier wees men ons op het belang van het paspoort inleg velletje! ik weet niet of wij het anders tot aan het eind van onze reis bewaard zouden hebben, maar neem dit aub op in jullie reisadvies (kosten 130 dollar en een hoop gedoe)
Beoordeling : 4
Prachtig gelegen. Het is enigszins een verouderd matig hotel, alleen de superior rooms liggen in een beter gebouw (geen barakachtig gebouw) en hebben (voor een deel dat niet achter bomen ligt) een fantastisch uitzicht over Lago Gray. Consumpties en restaurant zijn duur. Zij buiten hun monopolie positie uit. Ze bieden wel prima excursie aan. De boottocht op Lago Grey is een absolute aanraden. De gletsjer is heel mooi en indruk wekkend. Je komt er dichter bij dan bij de Perito Moreno. Er werd een aanvullende wandelexcursie aangeboden langs de gletsjer. Heel mooi en beslist aan te raden. De boottocht is de zelfde en je hoeft niet op elkaar te wachten omdat de wandel excursie heen gaat met de eerste boottocht en terug met de laatste.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds