Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Las Torres Patagonia - Torres del Paine

Hotel Las Torres Patagonia is een uitstekend hotel op een topklasse locatie. Het hotel ligt in de noordhoek van het Torres del Paine N.P. en vormt een perfecte uitvalsbasis voor de dagwandeling naar de basis van de drie Torres. De kamers zijn netjes en verzorgd en het is een comfortabele plek om te verblijven. Wel geldt zoals voor nagenoeg alle accommodaties in Torres del Paine dat service en faciliteiten niet helemaal overeenstemmen met de hoge prijzen maar dit heeft natuurlijk te maken met de unieke locatie van deze hotels.

Hotel Las Torres Patagonia is door 23 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,13 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

kamerinterieur (foto: Arno Luft)

Hotel Las Torres Patagonia - Torres del Paine


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Het hotel zou "het sieren" wanneer ze wandelkaartjes hadden van hun omgeving Hebben wel vlakbij een eigen winkeltje met goedkopere drank
Beoordeling : 5
Heerlijke bedden, vriendelijk. Zeer mooie ligging.
Beoordeling : 4
Goede kamer, uitstekend ontbijt.
Beoordeling : 5
Groter dan Lago Grey, kleine kamer maar met alles op orde. Wat hier erg leuk is, is de lounch/ bar/ relax ruimte. Daarmee is een kleine kamer gecompenseerd. Tip: de lange wandeling leek ons geen optie, alternatief rijd met de auto naar de waterval , doodlopende weg naar Laguna azu via Guarderia la guna azu en maak daar een wandeling eerst omhoog dan heb je een fantastisch uitzicht op de Torres, en je kunt nog wandelen langs het meer.
Beoordeling : 5
Superior room betekent hier de standaard room, maar is prima. Aangenaam en hotel. Prachtig gelegen. Er zijn vele excursie mogelijkheden. 's Morgens vroeg (3/4 uur vertrek) om de zon op te zien komen op de "torens" hebben we niet gedaan om dat het die nacht stroomde van de regen en de wolken dus laag hangen. Zelf naar Lago Azul gegaan. Heel mooi en de waterval een belevenis, mn door de zeer harde wind die daar doorgaans schijnt te zijn.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds