Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hosteria Pantaví - Chota

Gemoedelijke middenklasse hosteria ten noorden van de Chota Vallei. Eigenaars zijn Camilo Andrade en Marjolein Rientjes. Camilo is Ecuadoriaan, bergbeklimmer, talenwonder en schilder. De hele hosteria is door hemzelf gedecoreerd. Er is een zwembad, tennisbaan, volley/badminton veld. Het ligt in een prachtige rustige omgeving nabij de termale baden van Chachimbiru. Er zijn volop mogelijkheden voor wandeltochten, mountainbiketochten en paardrijtochten in de omgeving en ook zijn excursies naar bijvoorbeeld Paramo de El Angel en het Cotacachi Cayapas reservaat mogelijk.

Hosteria Pantaví is door 4 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,75 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Zwembad (foto: Arno Luft)

Hosteria Pantaví - Chota


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Erg originele locatie. Prima
Beoordeling : 4
Nette en goed verzorgde locatie. Advies over mogelijkheden tot trips buiten Pantavi wat mager en geplande mountainbike voorzieningen bleken in de praktijk niet meer dan 2 fietsen te zijn (waarvan 1 voor reparatie in Quito) aangeboden wandelroutes niet betrouwbaar door slechte of ontbrekende signalering op de route en erg sumiere beschrijvingen. Je moet geluk hebben met personeel daar meesten geen engels spreken. Vriendelijkheid en goed eten alsmede nette kamers maken t echter wel de moeite waard
Beoordeling : 5
In zijn genre een verrassend onderkomen. Kunstzinnig; mooie tuin; aardige bediening; eenvoudige keuken.
Beoordeling : 5
Hele fijne plek!!! Goede sfeer door de tuin, de kunst en de kunstenaar/eigenaar. Zeer goed ontbijt, ook 's avonds prima gegeten. Lekkere bar ruimte. Had ik ook best wat langer willen blijven. Dan zou ik ook -wat langer- naar die Afro Ecuadoriaanse gemeenschap gaan. En eindelijk eens wat lezen. Het is een goede uitvalsbasis voor bezoek aan markt van Otavalo. Je moet je excursie even regelen, en dat kan ook via Camillo's lokale contacten.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds