Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hosteria Linares - Ushuaia

Hosteria Linares is een prettig en kleinschalig middenklasse hotelletje aan de rand van het centrum van Ushuaia. Het management is vriendelijk en de kamers en openbare ruimten worden netjes onderhouden. Een speciale attractie is de ligging een beetje boven de stad waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de stad en het Beaglekanaal.

Hosteria Linares is door 9 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,78 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Hosteria Linares (foto: Arno Luft)

Hosteria Linares - Ushuaia


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 2
Deze Hosteria is flink verouderd. Ook slaapkamer en badkamer waren flink verouderd en qua onderhoud eigenlijk niet voldoende. Kapotte onderdelen douche en toilet. Mijn vader en ik vinden niet erg om minder luxe te hebben en dit was eigelijk wel gezellig en kneuterig. Ik kan me voorstellen dat andere reizigers hier niet/minder genoegen mee nemen. Het personeel spreekt eigenlijk geen engels, maar is wel aardig en erg behulpzaam. Gelukkig was de eigenaar zelf ook een paar dagen over vanuit zijn huidige woning in Brazilie en die sprak wel Engels. Het ontbijt was voldoende.
Beoordeling : 2
erg gehorig en aan gehorige weg.
Beoordeling : 3
Een redelijk verblijf met potentie. De beoordeling blijft steken op 3 door ontbreken van hotellierschap. Weliswaar een vriendelijke ontvangst door kamermeisje?? welke telefonisch in contact stond met eigenaar? Wij kregen een kamer toegewezen met 2 smalle losse bedden op de laagste etage gesitueerd (ondanks minimale bezetting van het hotel). Om de kamer te bereiken diende wij een smalle trap met onze tassen naar beneden te nemen. De kamer bleef bloedheet ondanks het dichtdraaien van de radiator en een rumoerige mechanische afzuiging zorgde voor een nogal onderbroken nachtrust. Wij denken dat dit een prima locatie kan zijn mits er meer aandacht zou worden besteed aan de gast en hun wensen. Geen volledige bemande receptie, geen koffie/thee mogelijkheden in bijzonder leuke lounge met uitzicht, niemand aanwezig bij vertrek. Een gemiste kans vinden wij..
Beoordeling : 4
prima hotel alleen is een dubbel bed geen twijfelaar zeker niet met mijn postuur dus heb een twin gevraagd en gekregen, maar anderen zijn misschien minder mondig en spreken geen spaans
Beoordeling : 3
Zeer slecht matras. Leuke ligging, wel gehorig door grote weg. Bijna geen zitpkaatsen buiten de kamers waar je kan verblijven.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds