Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hostal Amaru Inca - Cusco

Het Hostal Amaru Inca ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het Plaza de Armas. Het is een vrolijk gekleurd hostal met een patio met verschillende zitjes en een terras met uitzicht over de stad. Vanuit de ontbijtzaal heeft u uitzicht over de straat. De kamers zijn erg netjes en enkele hebben een eigen zitje.

Hostal Amaru Inca is door 36 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,17 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Gezellige patio (foto: Minke Steintjes)

Hostal Amaru Inca - Cusco


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Zeer sfeervol, vriendelijk en bijzonder goede locatie
Beoordeling : 4
Ook hier verwarming. Zij het dat die maar een aantal uren per dag aan was en onvoldoende was om de tochtige kamer echt warm te krijgen. Wel een mooi sfeervol hotel.
Beoordeling : 4
Steeds problemen met warm water, sommigen van ons hadden steeds maar geen warme douche. maar misschien is dat in heel Cusco zo.
Beoordeling : 4
Prima hotel, ook sfeervol, maar net wat meer kleine gebreken. Hele kleine badkamer en niet zo logisch ingedeeld, hier en daar wat kapot, een deur die niet dichtgaat. Overigens wil ik wel even aandacht geven aan de verwarring tussen de hotels in Cusco. Hier staat ook weer Amaru Inca, maar wij zaten in Amaru Colonial. In het reisprogramma stond een ander hotel dan op de voucher, waardoor ook onze taxi het niet goed wist. Toen we hier na Machu Picchu weer terugkwamen, zeiden we tegen de taxi dat we naar Amaru Colonial moesten, maar hij zei: nee, hier staat Amaru Inca. Dus hij zette ons daar af en toen bleek bij de receptie inderdaad dat we verkeer zaten. De taxi was weg en wij moesten met al onze koffers de steile straatjes door lopen naar het andere hotel. Niet heel handig.
Beoordeling : 4
Kleine kamer, konden bijna de reistassen kwijt, wel prima bedden. ontbijt of oke. De laaste nacht daar hadden een betere en ruimere kamer.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds