Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Honduras > Korte arrangementen > Haciendaverblijf Copán

Haciendaverblijf Copán

'Turismo Rural' in Honduras


Hacienda San Lucas is een authentieke, 100 jaar oude, Spaans-koloniale hacienda die door de eigenaar prachtig gerestaureerd is en is omgetoverd in een romantische en duurzame accommodatie. De hacienda ligt in een bosrijk gebied op een heuvel boven de Copán vallei. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de vallei en kunt u zelfs de top van de ruïnes van Copán zien! In de omgeving van de hacienda kunt u mooie wandelingen maken en een bezoek aan de ruïnes van Copán brengen. De ruïnes van Los Sapos liggen in de achtertuin! Daarnaast kunt u hier helemaal tot rust komen in de prachtige tuin en u kunt zelfs yoga lessen volgen.


DIASHOW

Hacienda San Lucas

Haciendaverblijf Copán

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Naar Hacienda San Lucas

Vandaag gaat u naar de Hacienda San Lucas, gelegen op een heuvel boven de Copán Vallei. Hier kunt u genieten van de bosrijke omgeving, waar vele wandelingen gemaakt kunnen worden en van waaruit verschillende excursies mogelijk zijn. Dit is een plek om helemaal tot rust te komen.
Overnachting: hacienda op basis van logies/ontbijt

Dag 2 Vrije dag Hacienda San Lucas

Vanuit de tuin van de hacienda heeft u al een klein stukje van de Mayaruïnes van Copán kunnen zien, waar deze omgeving bekend om is. Vandaag zou u deze prachtige ruïnes kunnen bezoeken. In deze oude Maya-stad bereikte de Maya-kunst haar hoogtepunt met de zeer gedetailleerde hiërogliefen op stèles, tempels, trappen en gebouwen, die goed bewaard zijn gebleven. Dichtbij de ruïnes van de stad zijn ook de ruïnes van de woonhuizen gelegen, die u te voet gemakkelijk kunt bereiken.
Overnachting: hacienda op basis van logies/ontbijt

Dag 3 Vrije dag Hacienda San Lucas

U kunt deze dag besteden in de omgeving en kunt prachtige wandelingen maken op het privé terrein van de hacienda. Zelfs de ruïnes van Los Sapos liggen in de achtertuin! Hier kunt u vanuit de hacienda gemakkelijk naartoe wandelen. Los Sapos is waarschijnlijk de plaats geweest waar de Maya vrouwen vroeger bevielen van hun kinderen. Een bijzondere plek in een bijzondere omgeving. Daarnaast kunt ook een dag helemaal tot rust komen tijdens een les yoga of één van de speciale massages.
Overnachting: hacienda op basis van logies/ontbijt

Dag 4 Einde verblijf

Vandaag eindigt het verblijf in Hacienda San Lucas.


Accommodaties in deze reis


Hacienda San Lucas - Copán Ruinas

Hacienda San Lucas is een authentieke, 100 jaar oude Spaans-koloniale hacienda. De grondige restauratie is door de eigenaar zelf ter hand genomen. Het romantische karakter is intact gebleven. De hacienda ligt in een bosrijk gebied, op een heuvel boven de Copán vallei. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht en u kunt zelfs de top van de ruïnes van Copán zien! In de omgeving van de hacienda kunt u mooie wandelingen maken en een bezoek aan de op 700 meter afstand gelegen ruïnes van Copán brengen. De ruïnes van Los Sapos liggen in de achtertuin! Daarnaast kunt u hier helemaal tot rust komen; het hotel biedt zelfs yoga-lessen aan. Hacienda San Lucas telt slechts 8 ruime kamers waardoor u verzekerd bent van persoonlijke service en aandacht voor detail. Dit laatste geldt zeker ook voor het restaurant, waar een mix van lokale en internationale gerechten de menukaart siert.

Hacienda San Lucas is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Algemene informatie

4-daags verblijf in de gerestaureerde, 100 jaar oude, Spaanse Hacienda San Lucas, gelegen bij de Copán vallei

  • code HN0007
  • Prijsindicatie pp vanaf: € 500 - € 1.000
  • reisduur 4 dagen
  • niveau 1
  • comfort 3
  • startpunt Copán Ruinas

accommodatie
Op basis van logies/ontbijt verblijft u in deze hacienda

reisgezelschap
individueel

minimaal 2 deelnemers

reisperiode
U kunt het gehele jaar door in Copán verblijvenInbegrepen
  • overnachtingen op basis van logies/ontbijt
Niet inbegrepen
  • vervoer ter plaatse
  • overige maaltijden
  • excursies
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds