Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hebridean SkyOverzicht / plattegrond

scheepsplattegrond/deckplan Hebridean Sky


De verschillende huttypen

Driepersoons suite (2x)
Driepersoonssuites hebben een oppervlakte van 21 vierkante meter en liggen op deck 3. Deze suites hebben een raam en een zitje.
Eenpersoonssuites suite (2x)
De eenpersoonssuites hebben een oppervlakte van 21 vierkante meter en liggen op op deck 4. Deze suite hebben een raam en een zitje. Voor Air Cruises worden de cabins 345 en 346 op deck 3 gebruikt als eenpersoonssuites.
Porthole suites (10x)
De patrijspoort suites aan boord van de Hebridean Sky liggen all op deck 2. Ze hebben een oppervlakte van 22 vierkante meter en hebben geen raam maar een patrijspoort. Deze suites worden tijdens Air Cruise programma's niet gebruikt.
Tweepersoons suite met raam (15x)
Tweepersoons suite met raam
Tweepersoonssuites hebben een oppervlakte van 21 of 20 vierkante meter en liggen op deck 3. Deze suites hebben een raam en een zitje.
Promenade suite (13x)
Promenade suite
De promenade suites hebben een oppervlakte van 20 vierkante meter en liggen op dek 4.
Deluxe suite (2x)
Deluxe suite
De deluxe (superior) suites hebben een oppervlakte van 22 vierkante meter en liggen aan de voorkant van deck 4.
Veranda suite (8x)
Veranda suite
De veranda suites hebben een oppervlakte van 24 vierkante meter en een balkon. Deze suites hebben een raam en een zithoek en liggen alle op het Veranda dek.
Penthouse suite (4x)
Penthouse suite
De Penthouse suites hebben een oppervlakte van 30 vierkante meter en een balkon. Deze suites hebben een raam en een zithoek en liggen alle op het bovenste Penthouse dek.
Owner's suite (1x)
Owner's suite
De owner's suite is de grootste suite aan boord van de Hebridean Sky. Deze suite bestaat uit een separate living en een slaapkamer met een totale oppervlakte van 34 vierkante meter. Daarbij heeft de owner's suite een balkon van zo'n 10 vierkante meter.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds