Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hebridean Sky

De Hebridean Sky is een luxe expeditiecruiseschip met ruime cabins en veel nadruk op comfort. De boot heeft een ijsversterkte romp en functioneert al enkele jaren als expeditiecruiseschip in Antarctica en de Arctische gebieden. Naast dat de boot comfort en stijl biedt, is het wel een echt expeditieschip waarbij veel aandacht is voor het daadwerkelijk beleven van de bestemmingen en iedere dag worden excursies gemaakt waarbij u met zodiacs aan land gaat.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 110
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 90 meter
Bemanning: De crew en expeditiestaf bestaat in totaal uit circa 80 personen incl. de gids
Aantal cabins: 51
Hutomschrijving: De Hebridean Sky (voormalig: Sea Explorer) wordt door verschillende cruisemaatschappijen gebruikt die enigszins verschillende cabinindelingen hanteren. Dit leidt ook tot verschillende aantallen passagiers die maximaal op het schip meereizen. Polar Latitudes gebruikt cabins 429 en 430 als single suites. Deze worden voor de Air Cruise niet gebruikt. De Air Cruise gebruikt cabins 345 en 346 als single suites. De patrijspoort suites op deck 2 worden door de organisatie van de Air Cruise niet gebruikt.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Hebridean Sky hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
1. Door kleine irritaties met name over het veel te vroege opstaan en geen communicatie bij walvissen een 4 ipv een 5. 2. Maar een dikke 5!!!! voor de aanbeveling van Arno voor onze suite met 2 ramen, zodat we uitzicht naar 2 kanten hadden en als eersten elke keer dieren konden zien. 3. Jammer dat ze misbruik maken van bijv. internet waar je anno 2018 45 Euro voor 500MB moet betalen. En met mijn werk en calamiteiten dus 45 pond voor Esther en 180 Pond voor mij!! 4. De Keuken eigenlijk heel behoorlijk en de Filippijnse bemanning heel gastvrij. Tip geef af en toe een paar pond aan mensen vooraf vd service en zeker 5 Pond 1 of 2x aan de maitre zodat we toch altijd een tafeltje voor 2 kregen!!! Beter dan de belachelijke tips die ze willen ah eind van de rit, hoewel we daar wel in redelijkheid ook aan meegedaan hebben.
Beoordeling : 5
Alles was helemaal top geregeld, aardige mensen, schoon, zeer goed gegeten. Helemaal top.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de Hebridean Sky. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de Hebridean Sky.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds