Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Heath River Wildlife Center - Heath River N.R.

Een geweldige kleinschalige en zeer afgelegen jungle-lodge. Het Heath River Wildlife Center bestaat uit 10 tweepersoons huisjes. Sommige cabins hebben een queen size bed, andere twee eenpersoons bedden van uitstekende kwaliteit. Alle huisjes hebben een eigen douche en toilet. Elektriciteit is er niet. Verlichting gebeurd voornamelijk met kaarsen. Naast de huisjes is er een eetzaal en lounge. Het Heath River Wildlife Center is geen topluxe accommodatie maar wel een hele goede kleinschalige lodge in een buitengewoon divers en fascinerend regenwoudgebied.

Heath River Wildlife Center is door 27 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,52 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Alle bedden zijn voorzien van een muskietennet (foto: Arno Luft)

Heath River Wildlife Center - Heath River N.R.


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Fantastisch. Goede kok, heerlijke hangmatten aan de rivier en veel excursiemogelijkheden op het water en in de jungle. Wellicht goed om in de informatie te vermelden dat er enkele uren per dag stroom is zodat je je apparaten kan opladen.
Beoordeling : 5
Prima gelegenheid. Leuke ligging en huisjes. Dat het koud was konden zij niets aan doen, we kregen extra dekens. Eten was inclusief en was zeer goed.
Beoordeling : 5
Zoals eerder al vermeld. heel vriendelijk personeel, fantastische kok die de mooiste en lekkerste dingen voor ons maakte, ze deden alles voor ons, excursies bedenken, etc.
Beoordeling : 4
Prima en zeer passend voor in de omgeving !. Bijzonder vriendelijke bediening!
Beoordeling : 4
boxspring in de lodge stonk wel behoorlijk naar zweet. Lodge was mooi.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds