Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
 

Handige links

Op deze pagina vindt u een opsomming van links waarvan we denken dat u er wellicht nuttige informatie kunt vinden voor uw reis- en of reisplannen. Ander Licht Reizen heeft geen invloed op de inhoud van de websites waarnaar wij hier verwijzen en is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van de betreffende websites. Eventuele suggesties worden zeker op prijs gesteld.Alarmnummers van alle reisverzekeringmaatschappijen
Verschillende verzekeringsmaatschappijen die reisverzekeringen aanbieden hebben verschillende alarmnummers. Op deze webpagina vindt u een overzicht van alle alarmnummers van de verschillende reisverzekeringsmaatschappijen.

Calamiteitenfonds
Op de site van het calamiteitenfonds kunt u de voorwaarden van het fonds nalezen en ook kunt u er inzien of / en voor welke bestemmingen er momenteel een dekkingsbeperking geldt.

Electronische reistoestemming Canada
Voor het aanvragen van reistoestemming voor Cananda, zowel voor passagiers met eindbestemming Canada als transit reizigers die via Cananda reizen.

Electronische reistoestemming voor de Verenigde Staten
Voor het aanvragen van electronische toestemming voor reizigers die vliegen via de VS. Uiterlijk 72 uur van tevoren dient men dit formulier in te vullen. Let op er zijn vele Nederlandse 'fake' sites waar u ESTA kunt aanvragen tegen veel hogere kosten.

Kosten van bellen en internetten per land per provider
Handige website waarop je kunt zien met welke providers en welke abonnementsvormen kan worden gebeld met de mobiele telefoon vanuit alle landen van de wereld en dus ook Latijns-Amerika

Landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering
Een handig overzicht per land van medische algemene medische voorzorgsmaatregelen per bestemming. Omdat medische adviezen meestal afhankelijk zijn van de exacte bestemmingen die u gaat bezoeken en uw reisduur, zijn de adviezen slechts een indicatie.

Prepaid SIM's voor mobiel bellen en internet op reis
Website waar prepaid SIM kaarten voor verschillende landen in de wereld te koop zijn waaronder ook een aantal bestemmingen uit het reisaanbod van Ander Licht Reizen.

Reisadviezen ministerie van buitenlandse zaken
In tegenstelling tot het calamiteitenfonds geeft het ministerie van buitenlandse zaken algemene reisadviezen, ook wanneer er geen speciale calamiteit is. Het is altijd goed om deze adviezen voor uw bestemming even door te lezen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Ander Licht Reizen is aangesloten bij de SGR. Op deze website kunt u lezen welke financiële zekerheden dit voor u inhoudt.

Trees for All
Trees for all is een organisatie die reizigers de mogelijkheid biedt om de CO2 uitstoot van hun vliegreis te compenseren door middel van een donatie. Deze wordt geïnvesteerd in de aanplant van bossen en er wordt geïnvesteerd in duurzame energiebronnen.

Universal currency converter
Op deze site vindt u actuele wisselkoersen van ongeveer alle Latijns-Amerikaanse landen en valuta

Veelgestelde vragen Schiphol
Op deze pagina vindt u allerlei veelgestelde vragen over vliegen vanaf en naar Schiphol. Ook de actuele problemen zoals speciale aandacht voor drukke periodes e.d. worden op deze lijst met veelgestelde vragen behandeld.

Zoek mastercard/cirrus geldautomaten
Zoekpagina waar je door ingeven van landennaam en plaatsnaam geldautomaten kunt zoeken die kaarten met het Mastercard/Cirrus logo accepteren.

Zoek Visa geldautomaten
Zoekpagina waar je door ingeven van landennaam en plaatsnaam geldautomaten kunt zoeken die visa kaarten accepteren.ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds