Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hacienda La Cienega - Lasso

Hacienda La Cienega is een van Ecuadors oudste hacienda's. De beroemde Franse geodetische missie van Jean Marie de la Condamine heeft hier al in 1736 overnacht. Het hotel beschikt over ongeveer 30 prima kamers, 2 suites en 2 deluxe suites. De Hacienda ligt nabij Latacunga en biedt vanaf het terrein uitzicht op de 5896 meter hoge Cotopaxi. Vanuit de hacienda kunnen ondermeer excursies worden gemaakt naar deze vulkaan, naar de donderdagmarkt van Saquisili en naar de zaterdagmarkt van Zumbahua.

Hacienda La Cienega is door 19 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,89 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Zitjes rond de patio (foto: La Cienega)

Hacienda La Cienega - Lasso


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Prachtig! wat een mooie accommodatie. Ook heerlijk dat de open haard aan was toen we aankwamen. Wel een saai hotel, naast ons was er maar 1 kamer bezet. Dineren in een zaal in je eentje was ook niet echt leuk. Eten overigens erg goed. Ontbijt veel te mager voor zo'n accomodatie. het werd aan tafel geserveerd en had niet veel variatie. 1 nacht in zo'n hotel is prima maar wij zouden hier niet langer willen zitten. 1 km van de bewoonde wereld en niet veel te doen zonder auto.
Beoordeling : 5
Prachtige lodge en prachtige kamers. Vooral heerlijk na het kamperen in het regenwoud. Helaas was de service wat minder, de mensen waren niet erg gastvrij.
Beoordeling : 4
Opnieuw een heel mooie plek die uit elke porie geschiedenis ademt. Wel zeer koud om bijvoorbeeld te eten. Personeel is vriendelijk. Net.
Beoordeling : 4
Vooral ook heel bijzonder, maar wel iets gedateerd.
Beoordeling : 4
Erg sfeervolle hacienda, mooie grote kamer. Open haard op de kamer. Hele mooie binnentuin. Eten was niet geweldig.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds