Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hacienda Venecia - Manizales

Hacienda Venecia is een prachtige hacienda die mooi is gelegen in een dal in de omgeving van Manizales. De hacienda is het oude hoofdgebouw van een hele grote koffieplantage en ademt in alles de sfeer en traditie van de 'Eje Cafetero'. De hacienda is zeer sfeervol en authentiek. In vroeger tijden had alleen 'El cuarto principal' van een hacienda eigen sanitair en omdat men de structuur van het hoofdgebouw intact wil houden is er dus maar één kamer met eigen sanitair. Kamers zijn een beetje klein maar wel mooi en heel erg 'uit de oude doos'. Er is een zwembadje en de hacienda heeft ruime veranda's met zitjes en hangmatten. En zoal het een goede koffieplantage betaamt, kunnen gasten tijdens hun verblijf gratis hun eigen espresso maken met koffie van de hacienda.

Hacienda Venecia is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,33 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Veranda with a view (foto: Arno Luft)

Hacienda Venecia - Manizales


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
We zouden eigenlijk in het hoofdgebouw(Deze lodge waar wij in zaten was meer een backpacker plaats.) het hoofdgebouw was door familie in beslag genomen ivm de feestdagen. Prima kamers uitstekende bediening. maar enorm gehorig. Mesnen vertrokken vroeg en je kon ze horen alsof ze bij ons in de kamer stonden. Eten aan lange tafels. Zwembad was lekker. Andere buitenlandse gasten klaagden ook tegenover ons dat dit niet was wat ze verwachten.
Beoordeling : 3
de hacienda ligt afgelegen op 2,5 km omhoog lopende hobbelweg van de hoofdweg te voet ergens heen is daarom heel lastig hacienda bestaat uit twee gebouwen die tien minuten lopen van elkaar liggen het oude hoofdgebouw en een nieuw gastenverblijf uitzicht wel heel mooi en vriendelijke staff en een lekker zwembad
Beoordeling : 4
Een mooie locatie met goed eten. Leuke plek om volgens te spotten
Beoordeling : 5
Alweer een pareltje dit hotel. Erg leuk om samen met andere gasten te eten en te kletsen over hun ervaringen. Prima keuken, superaardige mensen (die amper Engels spreken), authentieke prachtige kamer met mooie veranda en stille plekjes om rustig te lezen. Geweldige hotel voor vogelliefhebbers. Een prachtig, mooi, stijlvol en rustig gelegen hotel! Zeker aan te bevelen na de wandeling in Los Nevados.
Beoordeling : 5
hier was het echt genieten, zelfs met een zwembad
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds