Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hacienda Santa Ana - Machachi

Santa Ana ligt op een rustige plek omringd door bergen en vulkanen, waarvan de Cotopaxi wellicht de bekendste is. De hacienda heeft een rijke geschiedenis waar het personeel u graag over vertelt. Elke gast kan een persoonlijke benadering verwachten. Er zijn slechts 6 kamers, alle zeer comfortabel en met eigen badkamer. De omgeving leent zich perfect voor wandelen, fietsen, paardrijden, maar ook kan natuurlijk een bezoek worden gebracht aan de Cotopaxi. Santa Ana staat garant voor 'geschiedenis, comfort en avontuur', zoals men zelf zegt.

Hacienda Santa Ana is door 2 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,50 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Slaapkamer (foto: Irene ter Heijden)

Hacienda Santa Ana - Machachi


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prachtige hacienda op een prachtige plek. Minpuntje was de beperkte menukaart, vooral voor lunch (twee keer per dag en uitgebreide maaltijd heeft niet onze voorkeur). De kok was wel zo flexibel om iets anders te maken toen we erom vroegen. Geen goedkope plek qua eten en excursies.
Beoordeling : 4
Prima acco maar.... Qua ligging niet aan te raden. Elke dag 30-45 min heen en weer terug is te lang. Rondom was ook niets te doen of te beleven mogelijk ivm de tijd vh jaar. Wij kwamen dus rond 13.30 u aan en na een korte verkenningswandeling heerlijk zitten lezen. Het valt dan ook zwaar tegen als je een flesje wijn besteld en dan kunt kiezen uit een fles van 75 of 63 dollar wat achteraf ook nog ex btw blijkt te zijn. Ook bleken we de eerste 2 nachten de enige gasten te zijn. Als dan de chauffeur en gids beneden in het stadje zitten hadden wij daar ook wel ergens kunnen zitten zodat we ook wat meer vertier hadden gehad.
Beoordeling : 4
Prachtig locatie en interieur
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds