Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hacienda Porvenir - Cotopaxi

Hacienda El Porvenir ligt ongeveer 1,5 uur ten zuiden van Quito op de flanken van de Rumiñahui vulkaan en is slechts 4 kilometer verwijderd van de noordingang van het Cotopaxi Nationaal Park. Het is een typische Andes- hacienda, op traditionele wijze gebouwd met adobe blokken en gedekt met riet. De suites zijn prachtig; er zijn ook enkele eenvoudige kamers voor backpackers. Het is geen minutieus onderhouden accommodatie maar daardoor heeft ze juist wel een eigen karakter. De grootste attractie van deze hacienda is echter de afgelegen ligging op de páramo van de Cotopaxi en de mogelijkheden om vanuit Porvenir op actieve wijze de omgeving te verkennen. Een onvergetelijke ervaring.

Hacienda Porvenir is door 3 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 3,67 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

De living (foto: Arno Luft)

Hacienda Porvenir - Cotopaxi


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
We hadden een kamer met uitzicht op de Cotopaxi. Mooie kamer, wel met extreem vieze vloerbedekking. Goed restaurant. Gelukkig konden gids/chauffeur na omzwervingen hier ook slapen. Hoewel we de volgende ochtend eigenlijk de lange hobbelige weg van minstens een uur voor een excursie naar de Cotopaxi terug hadden moeten maken naar de hoofdingang van het NP hebben gids/chauffeur geregeld dat de lokale gids naar de noordingang kwam. Dat scheelde veel tijd en gehobbel. hulde voor deze aanpassing waarom we ter plaatste gevraagd hebben.
Beoordeling : 5
Heel mooi uitzicht en hele vriendelijke bediening, die een aantal keer (tijdens mijn trip naar de Cotopaxi) langs zijn geweest om te kijken hoe het met mijn vrouw ging.
Beoordeling : 3
Mottige kamers, overpriced eten, mooie lokatie.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds