Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hotel Casa de Hacienda la Jimenita - Pifo, Quito

Hotel Casa de Hacienda la Jimenita is een kleine oase dicht bij de luchthaven van Quito. Bij aankomst geven de majestueuze poorten u toegang tot de heerlijke tuin. In de zomerperiode is het buitenzwembad gevuld en kunt u op het terras eten. In de winter is de openhaard in het restaurant aan en ook beschikt iedere individuele kamer over een houtkacheltje. Het restaurant is voortreffelijk en de service is geweldig! Kortom: de perfecte plek om even uit te rusten na een lange vlucht of na te genieten van al het moois u al heeft mogen zien in Ecuador.

Hotel Casa de Hacienda la Jimenita is door 9 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,67 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Hotel Casa de Hacienda La Jimenita, deluxe double kamer (foto: Anna)

Hotel Casa de Hacienda la Jimenita - Pifo, Quito


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Prachtige Hacienda, met heel aardige eigenaren en geweldige kamers. We werden hier zo gastvrij ontvangen, dat we het jammer vonden hier maar een nacht te zijn. Met veel plezier gingen de 3 reizigers die eerder teruggingen nog een keer terug. Echt een aanrader.
Beoordeling : 5
Voor 1 of 2 nachten prima. Mooie tuin en vriendelijke mensen, lekker eten. Je kunt alleen nergens naartoe mocht je dat willen, erg afgelegen. Maar dat wilden we ook niet na de vlucht ;-).
Beoordeling : 5
erg mooi, lieflijk, hele fijne lieve mensen, prachtige Hacienda
Beoordeling : 5
Zeer ruime kamer met veel mogelijkheden om onze natte kleding vanuit het regenwoud te drogen. Jammer dat we daar maar 8 uur in totaal waren. Helaas niets van de tuin kunnen zien, want het was donker bij aankomst en vertrek. Prima plek dichtbij het vliegveld als overgangs hotel
Beoordeling : 3
Ik zou overwegen dit hotel niet meer aan te bieden. Het is gelegen in een deel van Quito wat het beste als "industrieel" aangeduid zou kunnen worden en klanten kunnen zich daar terecht onveilig voelen. Wij kwamen om 18:30 s'avonds aan en moesten om 04:30 weer vertrekken.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds