Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Hacienda Hato Verde - Cotopaxi

Hacienda Hato Verde is een werkende boerderij. Vanaf de Hacienda heeft u bij helder weer uitzicht op de besneeuwde toppen van de Illinizas en de Cotopaxi. De eigenaars, Maria en Ceasar, doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Het hotel heeft daardoor een zeer persoonlijke en familiaire sfeer. Er zijn 8 zeer netjes verzorgde kamers en verschillende sociale ruimtes. Ook voor overdag zijn er volop mogelijkheden. U kunt meehelpen bij het melken van het vee, wandeltochten maken, mountainbiken, paardrijtochten maken of een bezoek brengen aan één van de vele bezienswaardigheden in de omgeving zoals de donderdagmarkt van Saquisilí en het kratermeer van Quilotoa.

Hacienda Hato Verde is door 48 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,35 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Gezellig ingerichte hacienda (foto: Minke Steintjes)

Hacienda Hato Verde - Cotopaxi


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 3
Erg koud relatief afgelegen ligging en niet heel veel te doen op de haciënda zelf
Beoordeling : 5
Een sfeerbeeld van vroegere tijden.
Beoordeling : 4
Opmerkingen op vorige bladzijde Misschien nog één bijkomende opmerking: was laten doen is zeer duur!
Beoordeling : 4
Wij waren de eerste gasten sinds de uitbarsting van augustus 2015 . .Vanaf dat moment bestond het gevaar dat de vulkaan opnieuw maar dan veel heftiger uit zou barsten. Wij waren daar niet van op de hoogte en dat vinden wij een kwalijke zaak! Alle reisbureaus hadden hun cliënten ontraden om daar te overnachten info hotel eigenaar).
Beoordeling : 3
Aardige mensen, redelijke kamer. Avondeten hield niet over wat betreft hoeveelheid en smaak. Soep best lekker. Vis met groenten en een klein toetje. Ontbijt, netjes, niet overdadig. De ligging is geen pluspunt. Te afgelegen. Ik zou hier geen tweede keer naar toe willen gaan
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds