Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Guatemala > Bouwstenen > Lago Atitlan deluxe - Casa Palopó

Lago Atitlan deluxe - Casa Palopó


Wilt u verblijven op een unieke locatie aan de kraterrand van het beroemde Lago Atitlán? In het dorp Santa Catarina Palapó ligt het beste hotel van heel Guatemala; Casa Palopó. Het is een uniek en exclusief hotel met 10 kamers. Geen kamer is hetzelfde en is alles prachtig gedecoreerd. Casa Palopó maakt inmiddels deel uit van de Relais & Châteaux groep, altijd een garantie voor een goede keuken. In het restaurant worden zowel internationale als lokale gerechten geserveerd. Verder zijn er een bar en een zwembad met uitzicht over het meer en de vulkanen rondom. Kortom; een prachtige plek om heerlijk te genieten van deze omgeving.


DIASHOW

Casa Palopó aan het Lago Atitlán

Lago Atitlan deluxe - Casa Palopó

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Naar het Lago Atitlán

Vanuit het koloniale Antigua wordt u door een privé chauffeur naar Casa Palopó gebracht, gelegen in het dorpje Santa Catarina Palapó aan de kraterrand van het beroemde Lago Atitlán.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 2 Vrije dag Lago Atitlán

Vanuit Casa Palopó heeft u kunnen genieten van het uitzicht over het Lago Atitlán en omringende vulkanen. Deze eerste vrije dag kunt u goed invullen met een boottocht over dit meer. U kunt genieten van de boottocht en u gaan verschillende keren aan land en bezoekt enkele Maya dorpjes. Een aanrader is een bezoek te brengen aan de Maya God Maximón in het dorp Santiago. Deze God wordt vereerd door alle Maya's rondom het Lago Atitlán en daarom wordt hij ieder jaar in een ander huis in Santiago geplaatst.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 3 Vrije dag Lago Atitlán

Natuurlijk heeft het Casa Palopó genoeg faciliteiten om u een hele dag te vermaken, zo kunt u genieten van het uitzicht over het meer, lekker aan het zwembad liggen of een boek lezen in de lounge. Wilt u graag meer van de omgeving verkennen, dan is een paardrijtocht een mogelijkheid. Er zijn verschillende paden rondom het meer en in de omgeving. Hierbij komt u door kleine dorpen en Panajachel, het grootste dorp aan het meer. Hier zijn meerdere restaurantjes aan de waterrand waar u kunt stoppen voor de lunch.
Overnachting: hotel op basis van logies/ontbijt

Dag 4 Einde verblijf Casa Palopó

Vandaag wordt u terug naar Antigua gebracht en eindigt dit verblijf in Casa Palopó.


Accommodaties in deze reis


Casa Palopó - San Antonio Palopó

Casa Palopó is een prachtig hotel, gebouwd op de heuvels die het dorpje Santa Catarina Palopó omringen. Het is misschien wel het meest luxe hotel van het hele land. U heeft hier een geweldig uitzicht over het helderblauwe Lago Atitlán en de drie vulkanen. Alle kamers en suites zijn sfeervol ingericht en beschikken over een privé zonnedek.Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het zwembad of u heerlijk laten masseren. Ook is het mogelijk een paardrijdtocht door de omgeving te maken. Casa Palopó maakt - als eerste hotel in Guatemala - deel uit van de prestigieuze Relais & Châteaux-groep, wat onder meer inhoudt dat u hier ook heerlijk kunt eten.
Wilt u de website van dit hotel ook bekijken, klikt u dan hier.

Algemene informatie

Een kort verblijf in het prachtige Casa Palopó aan het Lago Atitlán.

 • code GT0009
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 500 - € 1.000
 • reisduur 3 dagen
 • niveau 1
 • comfort 3-4
 • startpunt Antigua

accommodatie
Casa Palopó is een luxe hotel met 10 kamers.

vervoer
U wordt door een privé chauffeur naar Casa Palopó gebracht.

reisgezelschap
individueel

reisperiode
U kunt het Lago Atitlán het hele jaar door bezoeken.


Let op!
Het is ook mogelijk om dit verblijf in te korten of te verlengen


Inbegrepen
 • overnachtingen op basis van logies/ontbijt
 • vervoer vanaf en naar Antigua
Niet inbegrepen
 • overige maaltijden
 • excursies
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds