Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Grace - Galapagos Eilanden

Motorjacht Grace is een luxury cruise boot met een geschiedenis. Deze boot is in het bezit geweest van miljonairs Sir George Tilley en Aristotle Onassis, is tijdelijk onderdeel geweest van de Britse marine en is gebruikt tijdens vakanties van o.a. Winston Churchill. In deze jaren heeft de boot verschillende namen gehad en nu bij de Galápagos Eilanden is ze bekend als Motorjacht Grace, vernoemd naar één van de oude eigenaren; Her Serene Highness Princess Grace of Monaco. Een cruise met de Grace is een combinatie van geweldig eten, excellente service, mooie accommodaties en een goede Galápagos ervaring.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 18
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 44 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 12 personen inclusief twee Galápagos gidsen incl. de gids
Aantal cabins: 9
Hutomschrijving: Aan boord zijn 9 ruime hutten met eigen badkamer, indiviuele klimaatcontroler, kluis, telefoon en opbergruimte voor kleding en baggage.
Openbare ruimtes: Aan boord vindt u een salon met een bar, tv/video en stereo. Passagiers kunnen kiezen of ze binnen of buiten eten, waar zich ook het zonnedek, de whirlpool en de ligbedden bevinden.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Grace hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Hut was klein, en ligging dichtbij machinekamer. Was gehorig en gaf een opgesloten gevoel. Ook 1 keer diesel lucht in hut 's avonds. Het personeel was goed. manager was uitstekend. Er was maar 1 natuurgids , terwijl er 2 beloofd waren in reisprogramma. Tijdens cruise veel verloren tijd als je niet wilt snorkelen. Werd uiteindelijk wel opgevuld met extra panga tochtje voor de niet snorkjelaars (5). maar daar ontbrak dan een gids. Het jacht heette nog steeds "Zein". Wel raar als je op de Grace hebt geboekt.
Beoordeling : 5
Super de super de superluxe


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A - Following Darwin's Footsteps
Dag 1 Puerto Baquerizo Moreno - Isla Lobos - León Dormido
Dag 2 Punta Suárez - Bahía Gardner
Dag 3 Post Office Bay - Punta Cormorant
Dag 4 Los Gemelos - Darwin Station
Dag 5 Playa las Bachas - Sombrero Chino
Dag 6 Rábida - Bahía Sullivan
Dag 7 Bartolomé - Seymour Norte
Dag 8 Caleta Tortuga Negra - Baltra
ROUTE B - Beyond Darwin's Footsteps
Dag 1 Baltra - Sombrero Chino
Dag 2 Santa Fé - Plaza Sur
Dag 3 Prince Phillip's Steps / El Barranco - Bahía Darwin
Dag 4 Punta Espinoza - Bahía Urbina
Dag 5 Caleta Tagus - Punta Vicente Roca
Dag 6 Playa Espumilla - Puerto Egas
Dag 7 Darwin Station - Hooglanden
Dag 8 Bezoekerscentrum S.C. - Puerto Baquerizo Moreno


De routes van de Grace

route A8 dagenzaterdag tot zaterdag
route B8 dagenzaterdag tot zaterdag

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds