Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Golondrina - Galapagos

De Golondrina is een van de kleinere motorzeiljachten en biedt plaats aan 16 passagiers in 8 tweepersoonshutten met stapelbedden. Alle hutten zijn voorzien van airco en eigen douche en WC. Het is door z’n kleine formaat een eenvoudige maar intieme boot met een gezellige sfeer.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 14
Snelheid: 8 knopen
Lengte van de boot: 22 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 5 bemanningsleden inclusief een Galápagos gids level II incl. de gids
Aantal cabins: 8
Hutomschrijving: Aan boord van de Golondrina zijn 8 tweepersoonshutten. Deze hebben allemaal stapelbedden maar wel privé douche/wc met warm en koud stromend water. Alle hutten zijn ook voorzien van airconditioning.
Openbare ruimtes: De Golondrina heeft een ruim zonnedek. Binnen is een lobby / dinerzaal en er is een barWat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Golondrina hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Boot is oud, af en toe lekkage. Bemanning verdient een mooie nieuwe boot (met hopelijk dezelfde prijs...nog betaalbaar). Gezellige sfeer. Zie verder hierboven.
Beoordeling : 5
De crew, het eten en de gids waren fantastisch. Golondrina is wel een oude (hier en daar vervallen) boot, met wat krappe zitruimte. We waren heel blij dat we geen hut benedendeks hadden maar de upgrade naar het midden dek gemaakt hebben. Het stapelbed is geen probleem geweest. Doordat het de goedkoopste cruise was, waren de groepsleden stukken jonger dan wij, wat heel positief heeft uitgepakt naar beide kanten. Er ontstond een warme sfeer.
Beoordeling : 4
Zie hiervoor.
Beoordeling : 3
Motorzeiljacht is zeer netjes onderhouden, maar is wel van een budget klasse en dat brengt wat ongemakken met zich mee. Airco op stand: koud of uit, generator die de hele dag aan staat en duidelijk te horen is. Geeft ook meer samenhorigheid en gezelligheid met de bemanning en gasten. Eten was heel goed, heel gevarieerd, veel keus en goed bereid.
Beoordeling : 5
Het was krap, maar daardoor wel een ultieme belevenis. Heel vriendelijke bemanning die echt een praatje wilden aanknopen uit interesse, leuk!


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A
Dag 1 Baltra - Isla Mosquera
Dag 2 Punta Vicente Roca - Punta Espinoza
Dag 3 Bahía Urbina - Caleta Tagus
Dag 4 Puerto Egas - Sombrero Chino
Dag 5 Darwin Station - Baltra
ROUTE B
Dag 1 Baltra - Hooglanden
Dag 2 Tintoreras / Sharks cove - Muro de las lagrimas
Dag 3 Rábida - Cerro Dragón
Dag 4 Caleta Tortuga Negra - Baltra
ROUTE C
Dag 1 Baltra - Playa las Bachas
Dag 2 Prince Phillip's Steps / El Barranco - Bahía Darwin
Dag 3 Bartolomé - Bahía Sullivan
Dag 4 Plaza Sur - Santa Fé
Dag 5 Cerro Brujo - León Dormido - Isla Lobos
Dag 6 Punta Suárez - Bahía Gardner
Dag 7 Punta Cormorant - Corona del Diablo - Darwin Station
Dag 8 Seymour Norte - Baltra


De routes van de Golondrina

route A5 dagenvrijdag tot dinsdag
route B4 dagendinsdag tot vrijdag
route C8 dagenvrijdag tot vrijdag
route A+ B8 dagenvrijdag tot vrijdag

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds