Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Galapagos Sky (duikcruise)

De first class motorjacht Galapagos Sky (voorheen de Sky Dancer) is een jacht dat zich volledig specialiseert in duikcruises naar de Galápagos Eilanden. U kunt per dag tot maximaal 4 duiken maken. Zo heeft u volop de tijd voor de verkenning van de unieke onderwaterwereld van Galápagos. Daarbij zijn de eilanden Darwin en Wolf - algemeen gezien als de eilanden met de beste dive-sites van de hele archipel - altijd in de route opgenomen. Naast de vele duiken worden er ook enkele landexcursies gemaakt om u u een compleet beeld te geven van de biologische rijkdommen van de Galápagos archipel.


Foto van de


Smart Voyager Logo


Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 16
Snelheid: 10 knopen
Lengte van de boot: 30 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 10 personen waaronder een Galápagos gids en een tweetalige dive-master incl. de gids
Aantal cabins: 9
Hutomschrijving: Aan boord van de Galapagos Sky bevinden zich 4 Master cabins en 4 Deluxe cabins, allen met eigen sanitair
Openbare ruimtes: De Galapagos Sky beschikt als gespecialiseerde live-aboard dive cruise boot natuurlijk over een uitgebreid duikplatform. Daarnaast is er een restaurant een bar, een lounge met TV/DVD, een bibliotheek en een ruim zonnedek.
Duikmogelijkheden: De Galapagos Sky biedt de mogelijkheid tot het maken van duiken en is hiervoor volledig uitgerust. Het is mogelijk om o.a. onderwatercamera's te huren.
Smart Voyager: Deze boot heeft het Smart Voyager certificaat, een garantie voor een duurzame en op natuurbehoud gerichte bedrijfsvoering.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Galapagos Sky hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
fantastisch, hele fijne mensen, alles piekfijn geregeld.
Beoordeling : 5
Alles prima geregeld.


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A
Dag 1 Puerto Baquerizo Moreno - Isla Lobos (duiken)
Dag 2 Bartolomé - Cousins Rock (duiken)
Dag 3 Wolf
Dag 4 Darwin
Dag 5 Darwin - Wolf
Dag 6 Cabo Douglas (duiken) - Punta Vicente Roca (duiken)
Dag 7 - Hooglanden - Darwin Station
Dag 8 Bezoekerscentrum S.C. - Puerto Baquerizo Moreno


De route van de Galapagos Sky

route A8 dagenzondag tot zondag

Route toelichting: Deze route geldt vanaf 2016

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds