Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Cruises 9 tot 15 dagen Galapagos Eilanden

De langste cruises die kunnen worden gemaakt op de Galapagos Eilanden zijn cruises van 15 dagen. Voor algemeen geínteresseerde reizigers is dit wellicht te lang maar voor echte natuurliefhebbers en Galapagos specialisten is een lange cruise dé manier om Darwin's archipel echt goed te verkennen. In het verleden was het vinden van een tweeweekse cruies lastig maar sinds enkele jaren varen alle boten een tweeweekse route. Iedere kortere cruise is in feite een deel van de tweeweekse route die iedere boot vaart.

Doordat alle boten een unieke tweeweekse route hebben en deze op eigen wijze in meerdere korte cruises indelen, zijn cruises van iedere willekeurige duur tussen de 4 en 15 dagen mogelijk. Wilt u een lange cruise maken dan adviseren we u graag welke cruiseoprogramma's het beste aansluiten op uw reiswensen.


Galapagos cruise Aida Maria 15 dagen

Galapagos cruise Aida Maria 15 dagen

Twee weekse complete Galapagos cruise op de gunstig geprijsde Aida Maria

Reisduur: 15 dagen comfort: 2
Prijs vanaf: € 4.000 - € 5.000Reistype: bouwsteen
2 weken Galapagos cruise Beluga

2 weken Galapagos cruise Beluga

Een zeer complete 2 weekse cruise door Galapagos op het motorjacht de Beluga

Reisduur: 15 dagen comfort: 2-3
Prijs vanaf: € 7.500 - € 10.000Reistype: bouwsteen
Het bovenstaande overzicht van lange cruises is natuurlijk maar een kleine en enigszins willekeurige selectie. Alle boten varen tegenwoordig een 15-daagse route maar de eerlijkheid gebied wel te zeggen dat sommige boten niet echt zijn ingesteld op passagiers die 15 dagen aan boord blijven en andere wat meer. Heeft u belangstelling of vragen, dan informeren we u graag uitgebreid over alle mogelijkheden. Hoewel wij de cruiseprogramma's hier als modules presenteren, kunnen wij natuurlijk een complete reis voor u samenstellen inclusief de benodigde vluchten, transfers en overnachtingen.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds