Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika
Home
Ecuador reizen

Galápagos Eilanden

Ander Licht is een absolute specialist voor wat betreft excursies naar de Galápagos Eilanden. Klik hier voor meer informatie over de Galapagos Eilanden

.
Galapagos landkaart


Klik op het overzichtskaartje voor de grotere kaart van Ecuador.

Galápagos EilandenFoto van de Galápagos Eilanden

De Galápagos Eilanden liggen ongeveer 1000 km uit de kust ten westen van Ecuador midden in de Stille Oceaan. Ze danken hun bekendheid vooral aan Charles Darwin die de eilanden in 1835 bezocht en mede op basis van waarnemingen die hij hier deed zijn baanbrekende evolutietheorie ontwikkelde.
Tegenwoordig vormen de eilanden één groot natuurgebied waar jaarlijks tienduizenden toeristen cruises maken om zich te vergapen aan de bijzondere dieren- en plantenwereld. Natuurliefhebbers die de moeite nemen om de eilanden te bezoeken zullen niet teleurgesteld zijn. De eilanden zijn nog steeds een natuurgebied zonder weerga en een bezoek aan de eilanden is dan ook steevast een hoogtepunt van de reis naar Ecuador.
Als dé Galápagos specialist van Nederland en België hebben we besloten op onze website de Galápagos Eilanden als apart land te beschouwen. Alleen op die manier kunnen we alle informatie kwijt die we graag met u willen delen.


 
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds