Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Galapagos Agressor (duiken)

De Galapagos Aggressor is een 33 meter lange jacht wat exclusief wordt gebruikt voor met maken van duikcruises op de Galápagos eilanden. De route van de cruise is hier ook op afgestemd en omvat altijd de twee eilanden Darwin en Wolf waarde mooiste duiklocaties van de archipel zijn. De bemanning van Aggressor is ook volledig ingesteld op duiken en en aan boord gaan altijd minimaal 2 ervaren dive-masters mee, die tijdens alle duiken de overige duikers begeleiden. Houdt u er wel rekening mee dat duiken op Galapagos niet altijd eenvoudig is door golfslag, stroming en soms koud water. Ervaring is dan ook vereist om vanaf de Aggressor te mogen duiken.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 14
Snelheid: 10 knopen
Lengte van de boot: 33 meter
Bemanning: 9 bemanningsleden inclusief een Engelssprekende gids klasse III incl. de gids
Aantal cabins: 7
Hutomschrijving: De Galápagos Agressor I & II hebben elk 7 tweepersoonshutten waarvan 4 met twee eenpersoonsbedden en 3 met een tweepersoonsbed. Alle hutten zijn voorzien van eigen douche/toilet en hebben airconditioning.
Openbare ruimtes: Er zijn volop faciliteiten voor duikers aan boord. Duikuitrusting en digitale (onderwater) foto-apparatuur kan worden gehuurd en er is een grote TV om dagelijks films en beelden te bekijken. Er is een groot en proffessioneel duikplatform waarin ieder duik
Duikmogelijkheden: Er zijn volop faciliteiten voor duikers aan boord. Duikuitrusting en digitale (onderwater) foto-apparatuur kan worden gehuurd en er is een grote TV om dagelijks films en beelden te bekijken. Er is een groot en professioneel duikplatform waarin ieder duiker z'n eigen plek krijgt toegewezen. Perslucht is inbegrepen evenals gewichten en riemen. De Agressors hebben state-of-the-art compressors en een nitrox vulstation.


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A
Dag 1 Baltra
Dag 2 Punta Carrion - Bartolomé
Dag 3 Wolf
Dag 4 Darwin - Wolf
Dag 5 Cape Marshall (duiken)
Dag 6 Cabo Douglas (duiken) - Punta Vicente Roca
Dag 7 Cousins Rock (duiken) - Darwin Station
Dag 8 - Baltra


De route van de Galapagos Aggressor

route A8 dagendonderdag tot donderdag

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds