Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Zeilschepen

Varen op een zeilschip heeft natuurlijk een heel ander soort charme dan het varen op een motorjacht. Voor liefhebbers van zeilen zijn er verschillende zeiljachten waarop Galapagos cruises kunnen worden gemaakt. Daarbij zijn er enkele boten zoals de Mary Ann en de Beagle waarbij ook echt tijdens iedere cruise minimaal één maar liefst twee keer de zeilen worden gehesen en passagiers wordt gevraagd om (op vrijwillige basis) mee te helpen met de werkzaamheden. Op andere zeilboten zoals de Encantada en de Golondrina wordt eigenlijk alleen op de motor gevaren. Het mag overigens voor zich spreken dat alle boten die in de Galapagos Archipel varen motorzeilboten zijn want, wind of geen wind, ook een zeiljacht heeft een vaste route af te leggen.

Doordat zeilschepen vaak een wat smallere romp hebben, zijn de hutten over het algemeen wat kleiner dan op motorjachten en catamarans. Daarbij zijn zeilschepen over het algemeen wel wat gevoeliger voor deining. Voor reizigers die toch al gevoelig zijn voor reis- / zeeziekte is het wellicht een beter idee een catamaran of cruiseschip te boeken.


Samba
aanbieding !

Samba

Info

  • Zeilschip
  • Toeristenklasse
  • 14 passagiers
DuurDagPrijs v.a.
8 dagendi€ 2.300
8 dagendi€ 2.300
Alle prijzen zijn "vanaf prijzen" op basis van 2 samenreizende personen en exclusief de entree voor het nationale park en de vluchten tussen Ecuador en Galapagos. Vanzelfsprekend kunnen we deze vluchten wel voor u regelen. Wilt u graag een offerte voor een complete reis inclusief cruise, vluchten, transfers en een eventueel landarrangement in Ecuador, dan stellen we deze met genoegen voor u op. Al onze reizen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds