Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Galapagos Eilanden > Cruises 4 tot 5 dagen > Galapagos cruise Eden 4 dagen

Galapagos cruise Eden 4 dagen


De Eden is een 16 persoons jacht uit de toeristenklasse. Al jarenlang vormt deze boot een vaste waarde in ons aanbod. Geen opsmuk maar nette en goede cruises voor een alleszins redelijke prijs.


DIASHOW

Zeeleeuwen op het strand van Santa Fé (foto: Arno Luft)

Galapagos cruise Eden 4 dagen

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Start Galápagos cruise en bezoek Santa Cruz

's Ochtends vroeg wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het vliegveld gebracht voor de ongeveer 2 uur durende vlucht naar de Galápagos Eilanden. Na aankomst wordt u opgevangen en naar de boot gebracht voor een kennismaking met het schip en de bemanning. In de middag gaat u per bus naar de hooglanden van het eiland Santa Cruz waar u met enig geluk de reuzenschildpadden van Galápagos in het wild kunt zien. Na afloop keert u terug naar de boot waar u overnacht.
Overnachting: tweepersoons hut op basis van volpension

Dag 2 Puerto Egas en Bartolomé

In de ochtend bezoekt u James Bay en de fraaie geërodeerde kust van Puerto Egas. Dit is een goede plek om te snorkelen met zeeleeuwen. Waarschijnlijk wandelt u ook langs een rotsstrand naar de fur-seal-grotto's waar pelsrobben te zien zijn. Vervolgens vaart u door naar Bartolomé voor het beroemde uitzicht over het eiland James met op de voorgrond de Pinnacle Rock. Ook gaat u hier waarschijnlijk nog even aan land op James om de 'verse' lavastroom van Sullivan's Bay te aanschouwen.
Overnachting: tweepersoons hut op basis van volpension

Dag 3 Genovesa

Een lange nacht varen brengt u bij een topeiland, Genovesa. Door de afgelegen ligging is dit eiland eigenlijk alleen voor de wat betere cruiseboten te bezoeken. U maakt een wandeling langs het strand bij Darwin Bay en over het plateau bij Prince Phillips Steps. Genovesa is vooral bekend om z'n enorme vogelrijkdom en het is de beste plek op de eilanden om de roodpootgent te zien. Tussen de rotsen voor Darwin Bay zwemmen vaak witpuntrifhaaien. Het is even wennen om met deze dieren het water te delen, maar ze zijn echt ongevaarlijk.
Overnachting: tweepersoons hut op basis van volpension

Dag 4 Black Turtle Cove en terugvlucht naar Ecuador

In de ochtend brengt u een bezoek aan de mangrove-inhammen van Caleta Tortuga Negra. U heeft hier goede kansen om zeeschildpadden, roggen en haaien te zien en op de mangroven langs de randen van het water staan vaak kleine reigers en pelikanen te vissen. Hiermee is het einde aangebroken van een fantastische Galápagos cruise! U reist naar Baltra, vanwaar u terugvliegt naar het vasteland van Ecuador.

Algemene informatie

Korte vierdaagse Galapagos cruise op het toeristenklasse schip de Eden

 • code GA0057
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 1.000 - € 1.500
 • reisduur 4 dagen
 • niveau 1
 • comfort 2-3
 • startpunt Baltra

accommodatie
Tweepersoonscabins met eigen sanitair

reisgezelschap
internationale groep


N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.

Inbegrepen
 • cruise op basis van volpension
 • alle excursies ter plaatse volgens programma
 • begeleiding door een Engelssprekende gids
Niet inbegrepen
 • vluchten Ecuador - Galapagos v.v.
 • entree N.P. Galapagos (USD 100)
 • Galapagos Immigration Card (USD 20)
 • drankjes aan boord
 • fooien
 • eventuele huur snorkelspullen
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds