Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Galapagos Eilanden > Cruises 4 tot 5 dagen > Galapagos cruise Aida Maria 4 dagen

Galapagos cruise Aida Maria 4 dagen


De Aida Maria is een nette boot op de grens van toeristenklassen en tourist-superior klasse. De boot vaart routes van 4, 5 en 8 dagen die zoals altijd ook kunnen worden gecombineerd. De vierdaagse route van de Aida Maria is met bezoeken aan Floreana en Española zeker één van de betere vierdaagse routes. Aida Maria is gewoon een goede middenklasse boot voor degenen die voor een redelijk budget de Galapagos archipel willen bezoeken.


DIASHOW

Zeeleguanen op het pad bij Punta Suarez (foto: Arno Luft)

Galapagos cruise Aida Maria 4 dagen

programma van dag-tot-dag


Dag 1 Start van de cruise en bezoek Los Gemelos

's Ochtends vroeg wordt u opgehaald bij uw hotel en naar het vliegveld gebracht voor de ongeveer 2 uur durende vlucht naar de Galápagos Eilanden. Na aankomst wordt u opgewacht op Baltra en over het hoogland van het eiland Santa Cruz naar Puerto Ayora gebracht. Onderweg brengt u een bezoek aan "Los Gemelos" twee in het nevelwoud verzonken oude vulkaankraters. In Puerto Ayora gaat u aan boord van de Petrel voor de start van uw zesdaagse cruise.
Overnachting: cabin naar keuze op basis volpension en excursies

Dag 2 Floreana

De twee bezoekersplaatsen die u vandaag bezoekt zijn Post Office Bay en Punta Cormoran. Bij Post Office Bay komt de geschiedenis van de Galapagos eilanden tot leven en bij Punta Cormoran is een grote brakwaterlagune waar vaak flamingo's te zien zijn. Daarnaast liggen rond Floreana verschillende kleine eilandjes waar het goed snorkelen is, zoals de Corona del Diablo en Champion. Als de tijd het toelaat bezoekt u ook één van deze plaatsen.
Overnachting: cabin naar keuze op basis volpension en excursies

Dag 3 Española

Vandaag staat het bezoek van het eiland Española op het programma. Punta Suárez is een rotskust waar altijd van alles te zien is en wat ons betreft is het één van de drie beste bezoekersplaatsen van de eilanden. Er zijn grote kolonies maskergents en blauwvoetgents en in het seizoen is het natuurlijk dé plek om de Galápagos albatros te zien. Verder leven er grote zeeleguanen en wordt de Galápagos havik er regelmatig gezien. Een andere boeiende attractie is het 'blow-hole', een soort door de golfslag aangedreven, natuurlijke fontein. Ook bezoekt u vandaag de helderblauwe Bahía Gardner met z'n bijzonder tamme spotvogels en heerlijke strand.
Overnachting: cabin naar keuze op basis volpension en excursies

Dag 4 Isla Lobos en terugreis

Einde van een fantastische Galapagos cruise! In de ochtend bezoekt u Isla Lobos waar u aan land gaat en waar u naast zeeleeuwen ook vaak blauwvoetgenten en lavameeuwen kunt zien. Hierna vaart u naar de haven van Puerto Baquerizo en van daaruit wordt u naar het vliegveld gebracht voor de vlucht terug naar het vasteland van Ecuador.

Algemene informatie

Tourist class Galapagos cruise van vier dagen op de Aida Maria

 • code GA0175
 • Prijsindicatie pp vanaf: € 1.000 - € 1.500
 • reisduur 4 dagen
 • niveau 1
 • comfort 2
 • startpunt Baltra

accommodatie
De Aida Maria heeft 8 hutten met stapelbedden

reisgezelschap
Internationale groep

reisperiode
Het hele jaar


N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.

Inbegrepen
 • cruise op basis van volpension
 • alle excursies ter plaatse volgens programma
 • begeleiding door een Engelssprekende gids
Niet inbegrepen
 • vluchten Ecuador - Galapagos v.v.
 • entree N.P. Galapagos (USD 100)
 • Galapagos Immigration Card (USD 20)
 • drankjes aan boord
 • fooien
 • eventuele huur snorkelspullen
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds