Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Cruiseschepen

Tot de cruiseschepen die op Galapagos varen worden alle schepen gerekend met 40 of meer passagiers. Tot de kleinere cruiseschepen behoren de Isabela II en de Eclipse. De grootste schepen die op Galapagos varen hebben 100 passagiers zoals de Explorer II, de Legend en de Santa Cruz.

Cruiseschepen zijn door hun grote formaat natuurlijk aanmerkelijk minder gevoelig voor deining dan kleinere schepen. Daarbij hebben ze vaak zeer uitgebreide voorzieningen aan boord en een compleet programma aan lezingen, briefings, social events en andere activiteiten. De stijl aan boord is vaak wat formeler dan op de kleinere schepen. Zeker op de grotere cruiseschepen geldt wel dat landexcursies vaak wat korter zijn dan op kleinere boten omdat er op één bezoekersplaats 100 mensen achter elkaar in kleine groepjes aan land gaan waardoor de tijd per groepje wat korter is.

Wilt u wel graag op wat groter schip varen maar ook het maximale halen uit uw Galapagos bezoek dan vormen schepen als de Eclipse en de Pinta goede opties. Omdat ze 'slechts' 48 passagiers hebben, bieden ze een ervaring die het comfort heeft van een groot cruiseschip met de 'personal touch' van een kleiner jacht.


Galapagos Legend

Galapagos Legend

Info

  • Cruiseschip
  • Luxe klasse
  • 100 passagiers
DuurDagPrijs v.a.
4 dagenma€ 1.860
5 dagendo€ 2.470
La Pinta

La Pinta

Info

  • Cruiseschip
  • Luxe klasse
  • 48 passagiers
DuurDagPrijs v.a.
5 dagenmavraag op
5 dagendovraag op
7 dagenvrvraag op
9 dagenmavraag op
11 dagenvrvraag op
15 dagenvrvraag op
Alle prijzen zijn "vanaf prijzen" op basis van 2 samenreizende personen en exclusief de entree voor het nationale park en de vluchten tussen Ecuador en Galapagos. Vanzelfsprekend kunnen we deze vluchten wel voor u regelen. Wilt u graag een offerte voor een complete reis inclusief cruise, vluchten, transfers en een eventueel landarrangement in Ecuador, dan stellen we deze met genoegen voor u op. Al onze reizen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds