Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Galapagos Eilanden > Cruises 4 tot 5 dagen > Galapagos cruise Darwin 4 dagen

Galapagos cruise Darwin 4 dagen


Informatie over de Darwin - Galapagos economy cruise

Het motorjacht Darwin is gebouwd in 1995 in Puerto Ayora, Santa Cruz, speciaal voor cruises door de Galapagos archipel. In 2012 heeft de boot een complete 'overhaul' ondergaan. De Darwin behoort tot de economy class, maar krijgt wel goede beoordelingen. We zien het derhalve als een goede optie voor reizigers die geen eisen stellen qua luxe maar wel graag een meerdaagse boottocht door de Galapagos archipel willen maken.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 16
Snelheid: 9 knopen
Lengte van de boot: 19 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 7 personen inclusief een Galapagos gids klasse II incl. de gids
Aantal cabins: 8
Hutomschrijving: Er zijn 8 hutten met stapelbedden die wel allemaal voorzien zijn van eigen douche/toilet met warm en koud water en airconditioning
Openbare ruimtes: De Darwin heeft als openbare ruimten een ruime eetzaal, een zonnedek, een bar en een lounge.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Darwin hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
heel erg aardige crew, mooie route langs 4 eilanden, afwisseling wandelen en snorkelen. steeds mooiere onderwater wereld. we hadden geluk dat er maar 7 gasten waren en dan ook nog hele leuke jonge gasten. Veel gelachen; allemaal zelfde instelling. Heerlijk eten iedere dag andere lunch en diner
Beoordeling : 4
Oud jacht
Beoordeling : 5
Zie boven.
Beoordeling : 5
De boot Darwin was voor ons precies goed, zowel de grootte, als het comfort. Wat waren wij blij dat we niet op een van de grote boten, luxere boten zijn ingestapt. Wij gingen op die kleine eilandjes met een klein groepje aan land, maar als die grote boten aankwamen liepen we gelijk met honderd mensen rond. Gelukkig deed de gids er alles aan om die grote boten te vermijden. Een leuke, behulpzame crew, een goede gids, een leuke kapitein en heerlijk eten, kortom prima.
Beoordeling : 4
Goede crew, prima kok. Uitstekende hut die eerst wat klein lijkt, maar waar alles precies past.
N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2023 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds