Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

  home > Galapagos Eilanden > Cruises 9 tot 15 dagen > 2 weken Galapagos cruise Beluga

2 weken Galapagos cruise Beluga


Informatie over de Beluga - Galapagos

De Beluga is een heel ruim en comfortabel motorjacht uit het eerste klasse segment. Een speciale attractie van de Beluga is het grote dek waar het heerlijk relaxen en loungen is. De Beluga biedt plaats aan een maximum van 16 passagiers in 8 tweepersoonshutten. Eén hut heeft een extra bed waardoor deze geschikt is voor bijvoorbeeld ouders met een kind. Alle hutten hebben eigen sanitair met warm/koud stromend water en de Beluga heeft airconditioning. De vriendelijke, deskundige en servicegerichte crew vormt daarnaast een garantie voor een perfecte Galápagos cruise ervaring.


Foto van de


Smart Voyager Logo


Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 16
Snelheid: 12 knopen
Lengte van de boot: 32 meter
Bemanning: De crew bestaat uit 9 personen inclusief een Galapagos gids klasse III incl. de gids
Aantal cabins: 8
Hutomschrijving: De Beluga beschikt over 8 hutten die alle 2 eenpersoonsbedden hebben. Alle hutten hebben eigen sanitiar met warm en koud water en zijn voorzien van airconditioning
Openbare ruimtes: Aan boord is een dining room, een ruime salon om te lezen en voor presentaties, er is volop ruimte op het buitendek en er is een bar. Zowel de cabins als de openbare ruimten aan boord zijn voorzien van air-conditioning
Smart Voyager: Deze boot heeft het Smart Voyager certificaat, een garantie voor een duurzame en op natuurbehoud gerichte bedrijfsvoering.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Beluga hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Comfortabel, goed eten, prettige sfeer.
Beoordeling : 5
We hadden het 'penthouse'. Genoeg ruimte voor koffers en spullen. Goede en werkende badkamer. Overige ruimtes op het schip waren ook prima in orde en werden brandschoon gehouden.
Beoordeling : 5
Zie hier boven
Beoordeling : 5
Dat was de grote bonus. Doordat de Floreana langer in dok moest blijven kregen we de upgrade naar de Beluga. En dat is natuurlijk een veel mooiere boot. Geen stapelbedden maar een tweepersoonsbed, ruime badkamer, veel kastruimte. Bijzonder vriendelijk personeel en lekker eten. Ook veel ruimte aan dek en kwaliteit van snorkelspul etc goed voor elkaar.
Beoordeling : 5
Prima boot en uitstekende, hulpvaardige bemanning, goede kok. Het aantal kajaks zou iets groter mogen zijn.
N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
Vraag een offerte aan


ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2020 Jansbuitensingel 29 6811 AD  Arnhem.
ANVRsgrcalamiteitenfonds