Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

G Expedition

De G Expedition is het expeditiecruiseschip van de Canadese organisatie G adventures. In 2009 werd deze voormalige arctische ferry volledige omgebouwd tot een ruim en modern expeditiecruiseschip. Alle hutten aan boord van de G Expedition hebben eigen sanitaire voorzieningen en uitzicht naar buiten middels patrijspoorten of ramen (afhankelijk van het huttype). De G Expedition heeft een viertal verschillende programma's in Antarctica. Wat deze programma's gemeen hebben is dat altijd wordt getracht om passagiers zo vaak mogelijk aan land te laten gaan en excursies te laten maken want dat is toch de beste manier om Antarctica te ervaren.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 126
Snelheid: 16 knopen
Lengte van de boot: 105 meter
Aantal cabins: 58
Openbare ruimtes: De G Expedition beschikt over een restaurant, een bar, een observatiedeck en een bibliotheek. Daarnaast is het bovendek open om te genieten van een 360 graden uitzicht. Er zijn 14 zodiacs zodat iedereen tegelijk aan land kan.Vertrekdata en prijzen


Hieronder vindt u een overzicht van alle programma's en geplande vertrekdata van Antarctische cruises van de G Expedition. De prijzen zijn vanaf prijzen voor het goedkoopste kamertype (maar inclusief eventueel bekende brandstoftoeslagen). Heeft u belangstelling dan controleren we voor u graag de beschikbaarheid en sturen u een vrijblijvende offerte met een exacte prijs.

Geen data meer in de planning voor deze boot.
Er staan vooralsnog geen vertrekdata meer gepland voor dit of het komende seizoen met de G Expedition.

Bovenstaande data betreffen slechts één boot. Klik op de onderstaande knop om alle vertrekdata en programma's van de verschillende boten te doorzoeken.

Zoek een cruise
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds