Ander Licht Reizen
Al meer dan 15 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Floreana - Galapagos

De Floreana is een no-nonsense jacht aan de 'bovenkant' van het budgetklasse segment. Gunstig geprijsd en met meer comfort dan de meeste jachten uit de budgetklasse.


Foto van de
Algemene informatie

Maximum aantal passagiers: 16
Snelheid: 10 knopen
Lengte van de boot: 24 meter
Bemanning: 7 crew members waaronder 1 Galapagos gids klasse II incl. de gids
Aantal cabins: 8
Hutomschrijving: Aan boord van de Floreana zijn 8 hutten met stapelbedden die allemaal zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.
Openbare ruimtes: Dit jacht beschikt over twee zonnedekken, een eetzaal en een bar.Wat zeggen onze klanten over deze deze boot?

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan de Floreana hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 4
Een mooi dek om te relaxen en een gezellige 'eetkamer'. De kamers zijn erg klein en je voelt het heel goed op de boot als de zee ruw is. Dit moet men niet onderschatten, zeker tijdens lange vaarmomenten.
Beoordeling : 5
Kleine hut, zeker als je dit moet delen met een vreemde, ik had het geluk alleen te zijn! Eten is goed lekker, meer dan genoeg en afwisselend. Enige negatieve was duikbril die bij uitdelen kapot ging. Op laatste dag vonden ze het nodig hier 40 dollar voor te vragen. Dat was het zeker niet waard en staat ook niet in de regels. Zodoende niet betaald maar wel naar rot gevoel op het einde. Dit ook gemeld aan boord. Ik denk dat het tactiek is om mensen die geen weerwoord hebben toch te laten betalen en zo extra te verdienen. Erg flauw


Klik op de bezoekersplaatsen voor meer informatie in de rechterkolom

ROUTE A - De noordwest route
Dag 1 Baltra - Hooglanden
Dag 2 Bahía Darwin - Prince Phillip's Steps / El Barranco
Dag 3 Bahía Sullivan - Bartolomé
Dag 4 Sombrero Chino - Bahía Ballena
Dag 5 Humedales / Lagunas Villamil - Tintoreras / Sharks cove
Dag 6 Punta Espinoza - Caleta Tagus
Dag 7 Puerto Egas - Rábida
Dag 8 Daphne Major - Baltra
ROUTE B - De zuidoost route
Dag 1 Baltra - Playa las Bachas
Dag 2 Seymour Norte - Cerro Dragón
Dag 3 Darwin Station - Hooglanden
Dag 4 Punta Cormorant - Post Office Bay
Dag 5 Punta Suárez - Bahía Gardner
Dag 6 Bezoekerscentrum S.C. - Isla Lobos
Dag 7 Santa Fé - Plaza Sur
Dag 8 Caleta Tortuga Negra - Baltra


De routes van de Floreana

route A8 dagendonderdag tot donderdag
route B8 dagendonderdag tot donderdag
route A+B15 dagendonderdag tot donderdag
route B+A15 dagendonderdag tot donderdag

Route toelichting: De Floreana had jarenlang het unieke concept van 2 verschillende routes die om de andere week werden uitgevoerd. De A route bezocht het noordelijke deel van de archipel, de B route het zuidelijke deel. Beide routes konden worden gecombineerd tot een zeer complete 15 daagse cruise. Tegenwoordig doen alle boten een tweeweekse route maar op basis van z'n historie blijft de Floreana een heel goede keuze voor degenen die 2 weken Galapagos willen doen op een niet te dure boot.

N.B. Galápagos programma's zijn te allen tijde onder voorbehoud! Wij doen ons uiterste best u tijdig te informeren bij wijzigingen, maar uiteindelijk kan een kapitein altijd besluiten tot een programmawijziging indien de weers- of andere omstandigheden daar aanleiding toe geven.
Ook is het mogelijk dat een boot niet vaart als deze niet genoeg passagiers heeft. De kans hierop is heel klein maar, mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij in overleg met u een zo goed mogelijk alternatief zoeken.
ANVRsgrcalamiteitenfondstravellife
© Ander Licht Reizen 2005-2024 Sint Canisiussingel 26 C 6511 TJ  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds