Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Finca Lérida - Boquete

Finca Lérida is volgens de eigenaar een 'coffee farm' met hotelkamers. Bent u een koffieliefhebber en vindt u het interessant om te overnachten op een authentieke koffieboerderij? Dan is Finca Lérida de aangewezen plek. De accommodatie ligt op ca. 20 minuten rijden van het centrum van Boquete. Wilt u er op uit, dan bent u wel genoodzaakt om de auto te pakken.

Finca Lérida is door 8 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,75 op een schaal van 1 tot 5.

 

Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Erg mooi gelegen!! Prachtige kamer. Mooie tuin waar veel vogels en colibries het naar hun zin hebben Vanuit hotel een prachtige wandelroute, door hun koffieplantages en nevelwoud. Ze verstrekken een goede kaart hiervoor. Een aanrader!
Beoordeling : 4
De luxe die het hotel pretendeert, maakt het net niet waar. Het personeel kwam een keer niet op tijd voor het ontbijt en we moesten vragen of we er het gebruikelijke glas sap bij konden krijgen. Ook bleek de bar 's avonds dicht. Mogelijk vanwege het seizoen, maar dat werd niet vermeld. En de kamer bood geen 'zitje'.
Beoordeling : 5
Prachtige en zeer verzorgde locatie / erg professioneel allemaal, daardoor iets minder persoonlijk.
Beoordeling : 5
Goed, maar duur restaurant; de gids van de koffietour sprak slecht Engels en was moeilijk te begrijpen.
Beoordeling : 5
Zeer mooie en speciale plek!
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds