Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Finca Buena Vista - Las Lajas

In de heuvels net even buiten het dorp Las Lajas ligt deze villa. Elk kamer heeft een prachtig uitzicht 'Buena Vista', over de omliggende vallei. Op uw eigen privé patio krijgt u 's ochtends een fantastisch ontbijt geserveerd. De eigenaars zijn erg behulpzaam bij het organiseren van excursies. Tevens is er een zwembad in de tuin aanwezig waar u heerlijk de verkoeling kunt opzoeken. Het hotel ligt een eindje van het dorp en van het strand vandaan. Mocht u de auto niet willen pakken dan kunt u dineren in het restaurant dat naast de accommodatie gelegen is.

Finca Buena Vista is door 7 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,86 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Oprit van het hotel (foto: Anna Houwers)

Finca Buena Vista - Las Lajas


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Jammer dat Las Lajas, zeker buiten het seizoen, niet veel voorsteld. Lastig om een restaurant te vinden. Mooie anecdote is dat toen de stroom uitviel de wifi snel terug was, maar de stroom in de kamer pas uren later... Geen enkel probleem, wel grappig.
Beoordeling : 5
De ouders waren afwezig maar zoon Sebastian informeerde regelmatig naar onze wensen en adviseerde ons ongevraagd restaurants waar we konden eten. Fijn zelf koffie of thee te kunnen zetten of een koel drankje te kunnen pakken en op de eigen patio te kunnen zitten.
Beoordeling : 5
Zeer persoonlijke en uiterst vriendelijke eigenaren. Wij hadden een lekke band en de eigenaar heeft ons met alles geholpen. Helemaal top.
Beoordeling : 5
Prima lodge, maar er was storing met warm waterboiler. Top ontbijt!
Beoordeling : 5
Weer hele vriendelijke jongen met een geweldig uitgebreid ontbijt en goede tips. Wel afgelegen en erg stil , maar dat is ook wel eens fijn.
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds