Ander Licht Reizen
Al meer dan 10 jaar de mooiste maatwerkreizen naar Latijns-Amerika

Finca Adalgisa - Mendoza, Chacras de Coria

Finca Adalgisa is een heerlijk 'Hotel Rural'. Het voormalige landhuis is een uitstekende plek om optimaal te genieten van de vele hoogtepunten die het wijngebied rondom Mendoza te bieden heeft. De locatie is perfect, het ligt midden tussen de wijngaarden bij het plaatsje Chacras de Coria en toch is het maar een klein half uur rijden naar het centrum van Mendoza (circa 20 kilometer noordwaarts). Er zijn in totaal 10 kamers. Drie in het Casa Vieja en zeven in het Casa de Piedra. Voor een kleine toeslag verblijft u in een suite met een ruim dakterras. Als algemene ruimten zijn er een oude bibliotheek, een living, een ruime 'tasting room' en het hotel heeft een mooi zwembad. Door de hartelijke familie die u verwelkomt en door de sfeervolle inrichting van de kamers en de gemeenschappelijke ruimten, heerst er een intieme en gastvrije sfeer. De 2 hectaren land om de finca heen staan vol met wijnstokken, fruitbomen en olijfbomen. Naast wijn produceert Finca Adalgisa ook olijfolie. Beide processen, het maken van wijn en het persen van de olijven, worden graag uitgelegd door de familie. Ook kunt u hier een kookcursus volgen zodat u, onder de walnotenboom in de tuin, zelf de heerlijkste empanadas, vleesgerechten met chumichurri saus en karameltoetjes kunt klaarmaken. Het ontbijt bestaat uit heerlijk vers gebakken brood en vers fruit uit eigen tuin waar ook jam van wordt gemaakt. Het wordt op ieder tijdstip geserveerd dus u hoeft niet per se vroeg uit de veren. Finca Adalgisa heeft geen restaurant maar er zijn in de onmiddellijke nabijheid (op loopafstand) verschillende restaurants aanwezig.

Finca Adalgisa is door 9 klanten van Ander Licht Reizen beoordeeld met een 4,89 op een schaal van 1 tot 5.

 

DIASHOW

Kamerinterieur

Finca Adalgisa - Mendoza, Chacras de Coria


Wat zeggen onze klanten van deze accommodatie

Hieronder vindt u de laatste beoordelingen die onze klanten aan dit hotel hebben gegeven. De schaal voor het beoordelingscijfer gaat van één tot vijf.


Beoordeling : 5
Top lokatie. Schitterende decoratie. Sympathieke ontvangst. Engelssprekend . Heerlijke Asana en wijnen! Lastig te vinden, totaal ommuurd en afgeschermd.Staat geen bord aan de weg. Drukke weg, dus moeilijk zoeken naar huisnummer.
Beoordeling : 5
Uizonderlijk service gericht! Mooi zwembad, rustig. Fijn dat we nog warme soep kregen nadat we 3 uur later aankwamen ivm vluchtvertraging. Gewoon erg hartelijk! Wel moeilijk te vinden, met name omdat nergens aan de buitenkant van het hek te zien is dat het een hotel is.
Beoordeling : 5
Hier het hebben we onze fijnste tijd gehad!!!! Upgrade naar suite was niet voor vijf maar voor alle zeven nachten! Vriendelijke staf! Uitstekende service tot verwennerij toe. Aanwezigheid van Nederlands staflid was ook fijn. Uitstekende toeristische tips gekregen. Hulde.
Beoordeling : 5
Super! Een prachtplek. Ruime kamers en een mooie omgeving, middenin Mendoza. Vlakbij zijn terrasjes en restaurants en het is een goede uitvalsbasis voor tochten (wij huurden er een auto) in de richting van de wijnboeren en bijv. de Aconcagua. Het personeel is buitengewoon aardig en aanspreekbaar, de 'wijnproeverij' is een genot. Er is gratis internet de hele dag.
Beoordeling : 5
Waarom staat er geen 6 bij? Was wat moeilijk te vinden, het was inmiddels donker. Maar het ontvangst was geweldig. Na een lange dag reizen hadden we ons niets beters voor kunnen stellen, wijn, kaas en broodjes op het terras met uitzicht op de wijngaard, zucht!!!
ANVRsgrcalamiteitenfonds
© Ander Licht Reizen 2005-2019 Groenestraat 294 6531 JC  Nijmegen.
ANVRsgrcalamiteitenfonds